«Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος»: για τέταρτη συνεχή χρονιά, βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν το 2014

«Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος»: για τέταρτη συνεχή χρονιά, βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν το 2014

Σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί ο επιχειρηματικός κόσμος της Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά το θεσμό βράβευσης επιχειρήσεων για τη Βόρεια Ελλάδα με τίτλο «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος». Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2015, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία επιφανών επιχειρηματιών και πολιτικών του τόπου.
Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη, προβολή και βράβευση των βορειοελλαδικών εκείνων επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε, ως μια ελάχιστη τιμητική αναγνώριση της επιτυχημένης δράσης τους σε ένα δυσμενέστατο οικονομικό κλίμα. Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι βασική προτεραιότητα, εν μέσω της διεθνούς οικονομικής ύφεσης, πρέπει να είναι η στήριξη της βιομηχανίας της χώρας και η τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Συνολικά, θα απονεμηθούν εννέα (9) βραβεία στις εξής ενότητες:
• Τρία (3) βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, ένα για κάθε κατηγορία επιχείρησης (μικρή, μεσαία, μεγάλη).
• Ένα (1) βραβείο Καινοτομίας, για την ανάπτυξη καινοτόμων βιομηχανικών προϊόντων.
• Ένα (1) βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας, για την επίτευξη ή τη διεύρυνση εξαγωγικών επιδόσεων.
• Ένα (1) βραβείο Περιβαλλοντικής Αριστείας, για την εφαρμογή μεθόδων παραγωγής, διάθεσης και υποδομών φιλικών προς το περιβάλλον.
• Ένα (1) βραβείο Τεχνολογικής Αριστείας, για την υιοθέτηση καινοτόμων ή/και προηγμένων μεθόδων: παραγωγής, συσκευασίας, διατήρησης προϊόντων, εφοδιασμού, διανομής, ελέγχου ποιότητας κ.λ.π.
• Ένα (1) βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).
• Ένα (1) βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας».