Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (B2B) στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (B2B) στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ

Στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas διοργανώνουν Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τη Γερμανία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις (Β2Β) την Κυριακή 8/9 (11:00 – 18:00) και Δευτέρα με Πέμπτη 9-12/09 (16:20 – 20:00) στον ημιώροφο του Περιπτέρου 15 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε εταιρίες που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς:

  • Τεχνολογία που αφορά τον κλάδο Γεωργίας και Καλλιεργειών
  • Γαστρονομία – Διατροφή
  • Φαρμακευτικά και καλλυντικά
  • Ενέργεια – Κυκλική Οικονομία
  • Εφοδιαστική αλυσίδα
  • Ηλεκτρικά οχήματα

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε θα πρέπει να κάνετε εγγραφή εδώ και να υποβάλλετε το επιχειρηματικό σας προφίλ καθώς επίσης και ένα τουλάχιστον «Marketplace item» (π.χ. Product / Service / Request) στην ενότητα «OPPORTUNITIES» στη πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match.

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το προφίλ θα χρειαστεί αρχικά να καταχωρήσετε την διεύθυνση email σας στο οποίο και θα λάβετε τον κωδικό πρόσβασης σας.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να επιλέξετε τις επιχειρήσεις τις οποίες θέλετε να συναντήσετε. Λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσης Β2Β, θα λάβετε αναλυτικό πρόγραμμα συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Νικολέτα Μουρατίδου στο email: mouratidou@sbe.org.gr και τηλέφωνο 2310539817 εσωτ. 140.