Βιομηχανία άλατος “ΓΛΑΡΟΣ”

Βιομηχανία άλατος “ΓΛΑΡΟΣ”

Η βιομηχανία άλατος “Γλάρος” δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία θαλασσινού άλατος από το 1976, με έδρα περιφερειακά της πόλης της Δράμας, στη Βόρεια Ελλάδα.

Η «Γλάρος», με βασικό στόχο την προμήθεια σταθερής υψηλής ποιότητας άλατος στους βιομηχανικούς πελάτες της, οι οποίοι δραστηριοποιούνται εντός και εκτός συνόρων και απαιτούν τη μέγιστη δυνατή ποιότητα, εξειδικεύεται:

  • Στην επεξεργασία ψιλού, χονδρού και ημίχονδρου θαλασσινού άλατος, που απευθύνεται σε βιομηχανίες επεξεργασίας τροφίμων, ως πρόσθετο σε τελικό τους προϊόν, επεξεργασίας τυροκομικών προϊόντων, συστημάτων αποσκλήρυνσης νερού, βιομηχανίες επεξεργασίας ελιάς/ιχθύων, καθώς και σε εταιρίες απορρυπαντικών, φαρμάκων και καλλυντικών ως πρώτη ύλη.
  • Σε ειδικές κατηγορίες αλάτων όπως το ανακρυσταλλωμένο άλας (99,9% καθαρότητας, με κάθε αναγκαία πιστοποίηση κυρίως για εξαγωγικές εταιρίες) και την ταμπλέτα άλατος, προϊόν πρωτοποριακό που αντικαθιστά το χονδρό αλάτι και τις αδυναμίες του για τα συστήματα αποσκλήρυνσης νερού.

Προϊόντα πρωτοποριακά, όπως η ταμπλέτα άλατος “Γλάρος” εγγυόνται την μακροβιότητα του αποσκληρυντή και την άριστη καθαρότητα του νερού.

Στον τομέα retail – Cash n Carry, τα προϊόντα της βρίσκονται στα ράφια μεγάλων αλυσίδων Super Market επιλεκτικά, σε πολλές τοπικές αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και σε μίνι-μάρκετ της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα ειδών άλατος για την καθημερινή μαγειρική, το τραπέζι και όποιες άλλες μαγειρικές παρασκευές. Πέραν των κοινών ειδών άλατος διαθέτει και πιο υψηλής ποιότητας άλατα, όπως αλάτι από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, καθώς και αλάτι ορυκτό Ιμαλαίων (ροζ).

Τα προϊόντα retail διατίθενται σε όλες τις γνωστές συσκευασίες της αγοράς. Κυρίως όμως οι συσκευασίες ΡΕΤ (πλαστικό βαζάκι 200γρ, 400γρ, 750γρ) είναι που κλέβουν τις εντυπώσεις με το πρωτότυπο design, καθώς είναι το μόνο βαζάκι στην αγορά που κυκλοφορεί σε διαφανή συσκευασία. Αυτό επιλέχθηκε για λόγους αισθητικής υπεροχής, αλλά και ως μια δήλωση εγγύησης ποιότητας του ίδιου προϊόντος, της καθαρότητάς του και της ελεύθερης ροής που διαθέτει. Το επιτραπέζιο βαζάκι της “Γλάρος” διατίθεται επίσης στο αλάτι Μεσολογγίου και Ιμαλαίων, εξασφαλίζοντας την φρεσκάδα και την καλαισθησία του τελικού προϊόντος.

Το αλάτι “Γλάρος” έχει έρθει για να δώσει ξανά στο τραπέζι της οικογένειας, την παλιά αγνή  αλμυρή γεύση που χρειάζεται για να νοστιμεύουν τα φαγητά μας.