ΒΙΚΟΣ Α.Ε. 25 χρόνια πρωτοπόρος στην ποιότητα και την καινοτομία

ΒΙΚΟΣ Α.Ε. 25 χρόνια πρωτοπόρος στην ποιότητα και την καινοτομία

Η «Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Σήμερα, με €125 εκατ. συνολικές επενδύσεις στην ελληνική οικονομία, 28 γραμμές παραγωγής – 11 γραμμές εμφιάλωσης νερού και 17 γραμμές παραγωγής preforms και πωμάτων – 3 εργοστάσια, 2 logistic centers, 4 πηγές και πάνω από 300 εργαζομένους, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. εξακολουθεί να πρωτοπορεί, να συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και να επενδύει στην καινοτομία.

Στο πλαίσιο αυτό, και ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσίασε φέτος τη νέα προσθήκη στη γκάμα  των αναψυκτικών της, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» με γλυκαντικά από το φυτό στέβια σε γεύσεις cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα. Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα ΜΟΝΑ με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και παράγονται με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ» κατευθείαν από την πηγή χωρίς καμία επεξεργασία, αλλά και με χυμούς από ελληνικά φρούτα.

Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας συνεχίζεται δυναμικά σε χώρες όπως οι Γερμανία, ΗΠΑ, Κίνα, Κορέα, Κύπρος και Αλβανία.

Ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με προσήλωση στην εθελοντική αιμοδοσία, έχοντας προβεί σε δωρεές μιας κινητής μονάδας αιμοληψίας και 3 ειδικών οχημάτων ασφαλούς μεταφοράς φιαλών αίματος, ενώ συμμετέχει σε διαρκείς δράσεις για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, ως εταιρικό μέλος του σωματείου «Διάζωμα», στηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση, συντήρηση και προβολή των αρχαίων θεάτρων και προσφέρει περιηγήσεις σε αρχαία θέατρα στους μαθητές ανά την επικράτεια. Τέλος, η εταιρεία προάγει με πολυδιάστατο τρόπο την αθλητική δραστηριότητα και το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας υποστηρίζοντας δυναμικά πλήθος αθλητικών διοργανώσεων σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.