ΤΗΕΟΝ SENSORS

ΤΗΕΟΝ SENSORS

Συστήματα Νυχτερινής Όρασης & Θερμικής Απεικόνισης

 

Η THEON SENSORS είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά συστημάτων Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης για στρατιωτικές εφαρμογές και εφαρμογές ασφαλείας. Με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, γραφεία στο Kempen, Arlington, Άμπου Ντάμπι, Ντουμπάι, Ριάντ, Σιγκαπούρη και Νικοσία, στρατηγικούς βιομηχανικούς εταίρους στις ΗΠΑ, τη Σαουδική Αραβία, τη Μέση και Άπω Ανατολή, η THEON SENSORS διαθέτει σχεδόν 120.000 συστήματα σε υπηρεσία με Ένοπλες και Ειδικές Δυνάμεις, σε περισσότερες από 58 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στις νέες διευρυμένες εγκαταστάσεις, από μια ομάδα έμπειρων και καταρτισμένων μηχανικών, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά εργαλεία σχεδιασμού και δοκιμών. Δίνεται έμφαση στην παροχή εργονομικά προηγμένων συστημάτων υψηλών επιδόσεων που αυξάνουν την ασφάλεια του στρατιώτη και το ποσοστό επιτυχίας της αποστολής κατά τη διάρκεια νυχτερινών επιχειρήσεων.

Η THEON SENSORS προσφέρει μια ευρεία γκάμα συστημάτων Νυχτερινής Όρασης και Θερμικής Απεικόνισης τόσο για φορητές από τον άνθρωπο εφαρμογές όσο και για αυτές που βασίζονται σε οχήματα. Η THEON SENSORS αναπτύσσει προσαρμοσμένες λύσεις ανταποκρινόμενες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών και αυτό, σε συντομότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον στον κλάδο.

Συμβουλευτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματική και πλήρης υποστήριξη μετά την πώληση είναι άλλα βασικά στοιχεία της διεθνούς επιτυχίας της εταιρείας. Επιπρόσθετα, παρέχονται πλήρεις υποστηρικτικές λύσεις τοπικής συντήρησης που βοηθούν τον τελικό χρήστη να λάβει τις σωστές επενδυτικές αποφάσεις με την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή.

Όλα τα συστήματα THEON SENSORS ελέγχονται αυστηρά πριν από την είσοδο στην αγορά, ακολουθώντας στρατιωτικές τυπικές διαδικασίες δοκιμών και τα υψηλότερα κριτήρια διασφάλισης ποιότητας και ελέγχου. Η εταιρεία διατηρεί Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις των ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 & ISO 28000:2007 για το Σχεδιασμό, Παραγωγή και Εμπορία Ηλεκτροοπτικών Συστημάτων.

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής και το προσωπικό της εταιρείας έχουν άδεια ασφαλείας από το ΝΑΤΟ για έργα που σχετίζονται με την άμυνα.

 

Η THEON SENSORS είναι μέλος του EFA GROUP

Το EFA GROUP αποτελείται από εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση στις διεθνείς αγορές στους τομείς της αεροδιαστημικής, της ασφάλειας, της άμυνας και της βιομηχανικής συνεργασίας. Το EFA GROUP απασχολεί συνολικά περισσότερα από 400 άτομα, στην πλειονότητά τους επιστήμονες και μηχανικούς, και έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στον τομέα του σε περισσότερες από 58 χώρες παγκοσμίως.