Συμπληρώματα διατροφής Doc Pharma

Συμπληρώματα διατροφής Doc Pharma

H Doc Pharma Α.Ε. είναι ένας εταιρικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2015 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, προώθηση και εξαγωγή φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, με δυνατότητα διανομής σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε ξεκινήσει την παραγωγή και προώθηση γενόσημων φαρμάκων των οποίων είμαστε κάτοχοι των αδειών κυκλοφορίας τους (Κ.Α.Κ.) και στοχεύουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και των ασθενών – πελατών μας. Για το σκοπό αυτό, έχουμε ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία εργαστηρίου Έρευνας και Ανάπτυξης (Research & Development).

Η DOC PHARMA A.E. δραστηριοποιείται επίσης στην παραγωγή εξειδικευμένων προϊόντων (συμπληρωμάτων διατροφής) που προωθούνται σε μεγάλες μονάδες λιανικής πώλησης και εμπορίου, στοχεύοντας στην παρουσία των προϊόντων της σε κάθε δυνατό σημείο της Ελληνικής επικράτειας.

Τα κεντρικά γραφεία της DOC PHARMA A.E. βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και η μονάδα παραγωγής φαρμάκων στην Παλλήνη Αττικής. Οι εγκαταστάσεις είναι πιστοποιημένες από τον Ε.Ο.Φ. ως προς την τήρηση των κανόνων καλής παραγωγικής διαδικασίας (cGMP) και καλής διανομής προϊόντων (cGDP). Η εταιρεία είναι επίσης πιστοποιημένη από τον φορέα TUV HELLAS για τις απαιτήσεις του ISO 9001.

Αποστολή μας είναι να είμαστε πρωτοπόροι στη δημιουργία καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων για τη φροντίδα του κάθε ασθενούς.

Οι αξίες μας είναι η προσήλωση στις ανάγκες του ασθενούς, ο σεβασμός του ανθρώπου, ηθική ακεραιότητα και η καινοτομία. Η δέσμευσή μας στην τήρηση αυτών των αξιών είναι που μας διαφοροποιεί.