Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ η πρέσβειρα της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith

Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ η πρέσβειρα της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith

Στις εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ στα Ιωάννινα βρέθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου η πρέσβειρα της Βρετανίας στην Ελλάδα, Kate Smith, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψής της στα Ιωάννινα, με σκοπό την γνωριμία με τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Στη διάρκεια της επίσκεψης της, η κ. Smith ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ΔΩΔΩΝΗ, δοκίμασε τα αγνά ηπειρώτικα τυριά και ενημερώθηκε για τα προϊόντα που παρασκευάζει η εταιρεία στην Ελλάδα, αλλά και στην υπερσύγχρονη μονάδα της στην Κύπρο για την ελληνική, την κυπριακή και 44 ακόμα διεθνείς αγορές.

Επιπλέον, η πρέσβειρα της Βρετανίας συζήτησε με τον Αναπληρωτή CEO της ΔΩΔΩΝΗ, κ. Μιχάλη Παναγιωτάκη, για τη σημαντική συμβολή της εταιρείας στην τοπική κοινωνία, μέσω της συνεργασίας με παραπάνω από 5.500 Έλληνες παραγωγούς σε 500 χωριά, από τους οποίους προμηθεύεται 100% Ελληνικό γάλα, αλλά και για την ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα της ΔΩΔΩΝΗ στην Αγγλία.

Ο κ. Παναγιωτάκης σε ανάμνηση της επίσκεψή της κ. Smith στην ΔΩΔΩΝΗ της παρέδωσε το τελευταίο έργο της Dodoni Gallery ένα μοναδικό έργο ζωγραφικής με την υπογραφή του Γιώργου Πέννα που αποτυπώνει την απαράμιλλης ομορφιάς ηπειρώτικη φύση, που χαρακτηρίζεται για τη μοναδική βιοποικιλότητά της.