Ψηφιακός Μετασχηματισμός με την Softweb – ο στρατηγικός τεχνολογικός συνεργάτης σας

Ψηφιακός Μετασχηματισμός με την Softweb – ο στρατηγικός τεχνολογικός συνεργάτης σας

Η Softweb, ηγέτης στον κλάδο των νέων τεχνολογιών, εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web και Mobile λογισμικών με σημαντικές απαιτήσεις σε επίπεδο λειτουργιών και διασυνδέσεων με τρίτα συστήματα (ERP, CRM, WMS, CSM κ.ά.). Η εταιρεία μετράει στο πελατολόγιο της περισσότερους από 750 πελάτες και 14 χρόνια εμπειρίας. Σήμερα, η γκάμα των λύσεων της περιλαμβάνει 11 προϊόντα που στόχο τους έχουν την βελτιστοποίηση των διαδικασιών των επιχειρήσεων ανεξαρτήτως πεδίου δραστηριότητας και κλάδου αγοράς (B2C, B2B, Field Market, Logistics, Customer Services Management κ.ά.).

Η ναυαρχίδα της εταιρείας Softweb Business Suite, αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που βασίζεται σε state of the art τεχνολογίες με Omnichannel πρακτική. Με την αξιοποίηση της Softweb Business Suite, εξασφαλίζεται η ενιαία ψηφιοποίηση των απαραίτητων ροών εργασιών σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια, Web και Mobile (iOS & Android). Η Σουίτα επιτρέπει την καθημερινή αλληλεπίδραση της εταιρείας με το οικοσύστημά της με έναν ψηφιακό, απλουστευμένο και απολύτως δομημένο τρόπο, καλύπτοντας όλο το φάσμα των λειτουργιών της επιχείρησης: Κύκλωμα Πωλήσεων, Marketing / Ενημέρωση, BI Intelligence & Reporting, Logistics & Tailormade Workflows.

Επίσης, ελαχιστοποιούνται τα λάθη, μειώνονται οι χρόνοι και τα κόστη διαχείρισης, αυξάνεται στο μέγιστο η πιστότητα των πελατών και ενισχύονται οι πωλήσεις.

Ένα από τα προϊόντα της εταιρείας είναι το “Request For Approval”, γνωστό και ως RFA. Το RFA είναι μια web & mobile εφαρμογή η οποία στοχεύει στην οργάνωση κάθε είδους αιτημάτων στελεχών ή συνεργατών μιας επιχείρησης με δυνατότητα απομακρυσμένης έγκρισης χωρίς γεωγραφικό ή τεχνικό περιορισμό.

Στη γκάμα προϊόντων της Softweb έχει ενταχθεί και το “Audits”. Πρόκειται για mobile λύση με στόχο τον άμεσο έλεγχο διαφόρων διαδικασιών με εύκολη και γρήγορη διεκπεραίωση παντός τύπου επιθεωρήσεων από κινητές συσκευές.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η δυνατότητα διασύνδεσης των λύσεων της με τα τρίτα συστήματα που λειτουργούν σε μια επιχείρηση. Η Softweb διαθέτει ξεχωριστό τμήμα Διασυνδέσεων (Integration) το οποίο αναλαμβάνει την εξελιγμένη διασύνδεση των Mobile & Web εφαρμογών που αναπτύσσει η εταιρεία, με ένα ή περισσότερα back-end συστήματα, σε επίπεδο περιεχομένου και λειτουργιών. Το άρτιο αποτέλεσμα και την ποιότητα διασύνδεσης εξασφαλίζει η τεχνολογία Pocketwarp, η Νο1 βραβευμένη τεχνολογία διασύνδεσης Business εφαρμογών που έχει αναπτύξει η Softweb.