ΠΛΑΣΤΓΟΥΝΤ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

ΠΛΑΣΤΓΟΥΝΤ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

H εταιρεία ΠΛΑΣΤΓΟΥΝΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕ δραστηριοποιείται από το 1984, στην παραγωγή και στο εμπόριο συρματουργικών προϊόντων.

Είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις γηπέδου εμβαδού 15.000m² με στεγασμένο χώρο 4.500m² και γραφεία 250m² με όλες τις σύγχρονες υποδομές.

Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015 με αριθμό πιστοποιητικού 91429 από την Q-CHECK και ειδικεύεται στα παρακάτω σημεία εφαρμογής:

Κατασκευή και εμπορία ειδών συρματουργίας και υλικών περιφράξεων.

Εργασίες περίφραξης οδικών, σιδηροδρομικών και λοιπών τεχνικών έργων.

Εργασίες τοποθέτησης φραχτών ανάσχεσης βραχοπτώσεων.

Εργασίες τοποθέτησης προστασίας πρανών.

Επιπλέον, στελέχη της επιχείρησης έχουν λάβει εκπαίδευση και πιστοποίηση επιπέδου 1 από την IRATA INTERNATIONAL για την εκτέλεση των εργασιών τοποθέτησης φραχτών ανάσχεσης και προστασίας πρανών.

Η εταιρεία καθιερώθηκε στην Ελληνική αγορά αρχικά με το εμπόριο υλικών περίφραξης για έργα οδοποιίας και αργότερα με την παραγωγή, το εμπόριο και την τοποθέτηση των παραπάνω υλικών σε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής (ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ Ε-65, Κ/Ξ ΜΟΡΕΑΣ, κ.α.).

Παράγει όλα τα είδη γαλβανισμένων και πλαστικοποιημένων

 

συρματοπλεγμάτων, πασσάλους σιδήρου απλούς και γαλβανισμένους και τσιμεντοπασσάλους.

Τα προϊόντα της, όπως και οι εργασίες της υποβάλλονται σε συνεχής ελέγχους.

Με οδηγό τον συνεχή, δυναμικό και εξωστρεφή προσανατολισμό, υλοποιήσε την δεκαετία 2005-2015 ένα φιλόδοξο επενδυτικό πρόγραμμα τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε μηχανολογικό εξοπλισμό που τη βοήθησε ώστε να εγκαθιδρυθεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατασκευή περιφράξεων.

Με εξειδικευμένα συνεργεία αναλαμβάνει την προμήθεια των υλικών και τις περιφράξεις Εθνικών οδών, σιδηροδρομικού δικτύου, έργων ενέργειας, Hot Spot, γηπέδων (τέννις, μπάσκετ, ποδοσφαίρου), επαγγελματικών χώρων,  αγροτεμαχίων, αλλά και προστασίες πρανών με ελεύθερα και αγκυρούμενα πλέγματα και τοποθετήσεις φραχτών ανάσχεσης βραχοπτώσεων.

Η εμπειρία, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και τα προϊόντα της ΠΛΑΣΤΓΟΥΝΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, της επιτρέπει να ικανοποιεί με σεβασμό και υπευθυνότητα το σύνολο των αναγκών των πελατών της.

Η συνεχής προσπάθεια να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες,  της δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετεί έγκαιρα όλες τις ανάγκες των πελατών της τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Τα έργα που έχει εκτελέσει έως σήμερα, η ΠΛΑΣΤΓΟΥΝΤ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, είναι τα καλυτέρα διαπιστευτήρια της.