Νέα διάκριση για την βιομηχανία τυροκομικών προϊόντων ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ Α.Ε.

Νέα διάκριση για την βιομηχανία τυροκομικών προϊόντων ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ Α.Ε.

Με χαρά ανακοινώνουμε τη βράβευση του προϊόντος μας ΚΑΣΕΡΙ (Π.Ο.Π.) ΠΡΟΙΚΑΣ με το Χρυσό Βραβείο στον 58ο διαγωνισμό World Selection 2019 του Διεθνούς Οργανισμού Ποιότητας Monde Selection στις Βρυξέλλες, ο οποίος επιλέγει και επιβραβεύει προϊόντα ανώτερης ποιότητας της διεθνούς αγοράς.

Το ΚΑΣΕΡΙ (Π.Ο.Π.) ΠΡΟΙΚΑΣ βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από ολόκληρο τον κόσμο, τα οποία αξιολογούνται με πολύ αυστηρά κριτήρια για τα ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους, καθώς και την οπτική τους ταυτότητα,  από διακεκριμένους ειδικούς της διεθνούς αγοράς.

Η ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ Α.Ε. είναι κορυφαίος παραγωγός παραδοσιακού Κασεριού (Π.Ο.Π.) της χώρας με τεχνογνωσία τυροκόμησης τεσσάρων γενεών. Παράγουμε  αυθεντικά, γευστικά, πρωτοποριακά τυριά, αποκλειστικά από γνήσιο ελληνικό γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αυτόχθονων φυλών ελεύθερης βοσκής της περιοχής μας, στοχεύοντας οι καταναλωτές μας να αναγνωρίσουν στα τυριά μας, φυσικές γευστικές απολαύσεις, γεμάτες μεράκι και μνήμες αγνότητας.

Η τιμητική αυτή διάκριση αποτελεί επιβράβευση της εστίασης της εταιρείας στην αυθεντικότητα και την εξαιρετική ποιότητα με σκοπό την καθιέρωση στη διεθνή αγορά ως κορυφαίου παραγωγού αυθεντικών ποιοτικών ελληνικών τυριών.