ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: 50 ΧΡΟΝΙΑ «ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ» 50 χρόνια ηγέτης στην αγορά των καταψυγμένων λαχανικών

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: 50 ΧΡΟΝΙΑ «ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ» 50 χρόνια ηγέτης στην αγορά των καταψυγμένων λαχανικών

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ δραστηριοποιείται εδώ και 50 χρόνια στην Ελλάδα, με κινητήρια δύναμή το ανθρώπινο δυναμικό της, τη διαρκή επένδυση στον πρωτογενή τομέα  και την καινοτομία, και, έχοντας σαφές όραμα, επιδεικνύει σημαντική και συνεχιζόμενη αναπτυξιακή πορεία.

Στον Μπάρμπα Στάθη είμαστε σίγουροι και περήφανοι για τα λαχανικά που προσφέρουμε στην ελληνική οικογένεια, εδώ και μισό αιώνα. Αυτή την αλήθεια έρχεται να προβάλλει η νέα μας καμπάνια με την ονομασία «Εκεί σε κάθε βήμα».

Από την επιλογή της εύφορης ελληνικής γης, του κατάλληλου σπόρου  και  της μεθόδου καλλιέργειας,  έως τη σωστή θρέψη των λαχανικών, τη συγκομιδή στο απόγειο της φρεσκάδας, την ταχεία μεταφορά και την άμεση κατάψυξή τους, όλα τα βήματα φροντίδας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ έρχονται στο φως για να αναδείξουν πως είμαστε εκεί σε κάθε βήμα. Γιατί μόνο έτσι,  μπορείς να είσαι σίγουρος πως αυτό που μαγειρεύεις είναι τόσο αγνό και φρέσκο, όσο τη στιγμή που κόπηκε.

Η καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα με τηλεοπτικό σποτ στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στις εκτάσεις των συνεργαζόμενων παραγωγών μας στην περιοχή της Λάρισας.

Παράλληλα, αναπτύσσεται σε όλα τα μέσα με έντυπες καταχωρίσεις, outdoor επικοινωνία, προβολή της διαφημιστικής ταινίας σε επιλεγμένους κινηματογράφους πριν την έναρξη της ταινίας, instore ενέργειες σε μεγάλα καταστήματα αλυσίδων και μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο digital επικοινωνίας. Τέλος, η επικοινωνιακή καμπάνια υποστηρίζεται μέσω του νέου microsite ekeisekathevima.barbastathis.com που φιλοξενεί αναλυτική και ενδιαφέρουσα πληροφορία για όλα τα βήματα που ακολουθεί ο Μπάρμπα Στάθης.