ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Β2Β «MECHANO-TEX»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ / ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Β2Β «MECHANO-TEX»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ KAI ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ Β2Β «MECHANO-TEX»
25 ΜΑΙΟΥ 2022 | ΠΡΑΤΟ, ΙΤΑΛΙΑ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, σε συνεργασία με την Confindustria Toscana και το Next Technology Tecnotessile και με την υποστήριξη του Textile Mediterranean Alliance, σας καλεί να συμμετάσχετε στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β) «MECHANO-TEX» που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2022 στο Πράτο (Τοσκάνη) της Ιταλίας. Η εκδήλωση είναι υβριδική, οπότε όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να παραβρεθούν δια ζώσης στο χώρο της εκδήλωσης ή να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις τους διαδικτυακά μέσω εξειδικευμένης πλατφόρμας.

Η εκδήλωση Β2Β θα επικεντρωθεί στις νέες καινοτόμες τεχνολογίες στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης, οι οποίες αποτελούν ερευνητικό αποτέλεσμα από εξειδικευμένα ερευνητικά κέντρα ή παραγωγική καινοτομία από επιχειρήσεις κατασκευής κλωστοϋφαντουργικών μηχανημάτων.

Η εκδήλωση Β2Β Mechano-Tex προσφέρει στις επιχειρήσεις και τα ερευνητικά κέντρα που δραστηριοποιούνται στο χώρο των υφασμάτων, της μόδας και των μηχανημάτων κλωστοϋφαντουργίας την δυνατότητα να δουν και να αξιολογήσουν τα νέα προϊόντα και τις νέες τεχνολογίες.

SPECIAL OFFER: ΟΙ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CONFINDUSTRIA TOSCANA NORD ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 1.000 €.

Κόστος Συμμετοχής:
Η συμμετοχή στην ημερίδα B2B δεν έχει επιπλέον κόστος.

Στην εκδήλωση Β2Β μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς:

  • Παραγωγή υφασμάτων ένδυσης
  • Παραγωγή εξειδικευμένων τεχνικών κλωστοϋφαντουργικών Προϊόντων (Technical textiles)
  • Μόδα και Αξεσουάρ
  • Μηχανήματα παραγωγής υφασμάτων
  • Ερευνητικά Κέντρα

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν με τον ακόλουθο τρόπο:

  • Να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους ή τις επιχειρηματικές αναζητήσεις που ενδεχομένως έχουν προκειμένου να εντοπίσουν νέους επιχειρηματικούς συνεργάτες
  • Να προγραμματίσουν συναντήσεις Β2Β με επιχειρήσεις εν δυνάμει συνεργάτες της επιλογής τους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Εγγραφές Έως 24 Μαΐου 2022
Επιλογή συναντήσεων Έως 24 Μαΐου 2022
Εκδήλωση
On-line συναντήσεις (διαδικτυακά)
On-site συναντήσεις (δια ζώσης)
25 Μαΐου 2022
10:00 – 14:00
Επισκέψεις σε τοπικές παραγωγικές μονάδες (μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές) 25-26 Μαΐου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://mechano-textile-matchmaking.b2match.io/

Διαδικασία συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων «B2B»:
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, σας παρακαλούμε όπως εγγραφτείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://mechano-textile-matchmaking.b2match.io/signup επιλέγοντας Monika Nagy – Federation of Industries of Greece ως Support Office.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε προφίλ άλλων εταιρειών και να επιλέξετε επιχειρηματικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις διεξάγονται σε προκαθορισμένη ώρα, σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μόνικα Νάζη
Υπεύθυνη Πληροφόρησης

Enterprise Europe Network – Hellas
Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος
T: 2310 539817, εσ.402
Email: nagy@sbe.org.gr