Καινοτομία στην θερμομέτρηση από την Alumil

Καινοτομία στην θερμομέτρηση από την Alumil

Σε μια εποχή που η πανδημία του νέου κορωνοϊού αλλάζει τα δεδομένα παγκοσμίως, η ALUMIL θέτει ως προτεραιότητα την υγεία των πολιτών και συνεχίζει να τους στηρίζει, θέτοντας στη διάθεση τους το πρωτοποριακό σύστημα Smart Gate.

Πρόκειται για μια καινοτόμο συσκευή ανέπαφης θερμομέτρησης ακριβείας, που συμβάλλει στην ασφαλή και συνεχή διέλευση εισερχόμενων και εξερχόμενων ατόμων σε χώρους συνάθροισης.

Το ALUMIL Smart Gate είναι ιδανικό για χώρους που φιλοξενούν αυξημένo αριθμό ατόμων, καθώς ευνοεί την ανεμπόδιστη είσοδο και έξοδό τους, μετρώντας τη θερμοκρασία τους με υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα. Μάλιστα, το σύστημα δεν εκπέμπει ακτινοβολία αφού λαμβάνει παθητικά την υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα, χωρίς σωματική επαφή.

Επιπλέον, το Smart Gate παρέχει τη δυνατότητα καταμέτρησης του συνόλου των ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από το χώρο ώστε να διατηρείται το προβλεπόμενο όριο ενώ η λειτουργία του υπόκειται στις σύγχρονες διατάξεις περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), καθώς δεν καταγράφει προσωπικές πληροφορίες.

Το ALUMIL Smart Gate είναι ο έξυπνος σύμμαχός μας στον αγώνα για τη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας του τρόπου ζωής μας.

Για λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά του Smart Gate παρακαλώ επισκεφθείτε τα παρακάτω links:

https://www.alumil.com/greece/smartgate

Για πληροφορίες σχετικά με το προϊόν και τους όρους συνεργασίας, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 23 13 011 055.