ΗΡΩΝ: Ένα «Φωτεινό Παράδειγμα» Υγιούς Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

ΗΡΩΝ: Ένα «Φωτεινό Παράδειγμα» Υγιούς Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Για 14 συνεχή χρόνια, ο ΗΡΩΝ προσφέρει καινοτόμα πακέτα και υπηρεσίες σε οικιακούς καταναλωτές και επιχειρήσεις. Μια ματιά στην ιστορική πορεία του πρώτου ιδιώτη παραγωγού και προμηθευτή ενέργειας που λειτούργησε στην Ελλάδα αναδεικνύει πως ο Όμιλος άγει σταθερά τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Καινοτομεί με ασυναγώνιστα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες

Από το 2014 κι έπειτα, ο ΗΡΩΝ είναι ο ιδιώτης προμηθευτής ενέργειας με τους περισσότερους πελάτες στη μέση τάση, ενώ σήμερα εκπροσωπεί πάνω από 50.000 οικιακούς πελάτες. Η επιτυχία αυτή  οφείλεται πρωτίστως στο νέο πρόγραμμα, «Νυχτερινή Χρέωση 24/7»,  το οποίο “απηχεί” λόγω της απλότητας και τη διαφάνειας του. Στην προσπάθεια του για ανάπτυξη και καινοτομία, ο ΗΡΩΝ έχει πολύτιμους συνεργάτες,  όπως ο ΟΠΑΠ, η WIND και η Τράπεζα Πειραιώς.

Εμπνέει εμπιστοσύνη με ισχυρή μετοχική σύνθεση και σημαντικές επενδύσεις

Ήδη, από το 2004, Ο ΗΡΩΝ πορεύεται με την εγγύηση αξιοπιστίας δύο ηγετών της παγκόσμιας αγοράς ενέργειας, του Όμιλου Γ.Ε.Κ ΤΕΡΝΑ και της ENGIE, οι οποίοι συμμετέχουν κατά 50% στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας. Επενδύοντας πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ σε δύο από τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες, ο ΗΡΩΝ δηλώνει πώς «ήρθε για να μείνει» στην ελληνική αγορά ενέργειας με στόχο να ωφελήσει τους κατοίκους της χώρας.

Συγκινεί με δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Διαχρονικός σκοπός του Ομίλου είναι να μοιράζεται τους καρπούς της επιτυχίας του με τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό, επενδύει σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζοντας Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) με αξιόλογο κοινωνικό έργο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν η συνεργασία με τη ΜΚΟ Σύμπλευση και η χορηγία παιδικών παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Χρόνο με το χρόνο, λοιπόν, ο ΗΡΩΝ έρχεται πιο κοντά στον άνθρωπο κι ακόμη πιο κοντά στους καταναλωτές. Από φέτος, ο Όμιλος εισέρχεται και στην αγορά φυσικού αερίου με στόχο να παραμείνει ένα «φωτεινό παράδειγμα» υγιούς επιχειρηματικότητας και καινοτομίας στη χώρα.