Η GALAXY – ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ SIAL CHINA ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUMMER FOOD SHOW

Η GALAXY – ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΒΙΔΟΥ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ SIAL CHINA ΚΑΙ ΣΤΗΝ SUMMER FOOD SHOW

Συμμετέχουμε στη μεγαλύτερη έκθεση της Ασίας και 4η μεγαλύτερη έκθεση καινοτομίας στον κόσμο, τη SIAL China 2018, που πραγματοποιείται 16 – 18 Μαΐου στη Σαγκάη. Η εταιρία μας προωθεί τα μοναδικής ποιότητας και γεύσης προϊόντα της στη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου και ενισχύει δυναμικά την εξαγωγική της δραστηριότητα.
Ξύδι από σταφύλι, Ξύδι από μήλα, Ξύδι και Κρέμες Βαλσαμικού, Χυμός λεμονιού και Lemon Dressing και το εξαιρετικό παρθένο μας ελαιόλαδο, συμπληρώνουν ιδανικά κάθε φαγητό της παραδοσιακής αλλά και της σύγχρονης κουζίνας.

Η συμμετοχή μας γίνεται σε συνεργασία και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Θα βρισκόμαστε στο Stand G 077 (Hall: W 2).
Και τον επόμενη μήνα θα βρισκόμαστε στην SUMMER FANCY FOOD SHOW 2018, εκθέτοντας τα gourmet προϊόντα που παράγουμε στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.
Η έκθεση αυτή θα διεξαχθεί στο Συνεδριακό Κέντρο “Jacob K. Javits”, στη Νέα Υόρκη (Η.Π.Α.) στις 30.6 – 2.7.2018.

Το εκθεσιακό μας Stand θα είναι το 4841 (Level: 1).

Η GALAXY – ΜΑΒΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. συνεχίζει την ανοδική της πορεία για την παραγωγή προϊόντων υψηλών προ-διαγραφών, που βασίζονται στην ποιότητα και τη διατροφική αξία της μεσογειακής διατροφής, πάντα με στόχο την ικανοποίηση των πελατών της.