ΦΥΣΙΚΕΣ, ΤΡΑΓΑΝΕΣ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ρυζογκοφρέτες από την Agrino

ΦΥΣΙΚΕΣ, ΤΡΑΓΑΝΕΣ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ρυζογκοφρέτες από την Agrino

Η ελληνική εταιρία Agrino, που χρόνια τώρα μας φέρνει το πιο αγνό και ποιοτικό ρύζι, δημιούργησε ΦΥΣΙΚΕΣ, ΤΡΑΓΑΝΕΣ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ρυζογκοφρέτες από 100% ελληνικό ρύζι συνδυασμένο με θρεπτικά, φυσικά συστατικά. Ελαφριές και γευστικές επιλογές για κάθε ώρα της ημέρας, σε συνδυασμό με γλυκές ή αλμυρές γεύσεις, αλλά απολαυστικές ακόμα και σκέτες! Σε πρακτική και ελκυστική συσκευασία που τις διατηρεί φρέσκιες και τραγανές μέχρι την τελευταία.

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η Agrino, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά προσφέροντας ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία, έχει καταφέρει να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980, οπότε και ξεκινά και την εξαγωγική της δραστηριότητα αρχικά από την Γερμανία και την Αμερική. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της Agrino. Σε αυτή την αξία επενδύει και ενισχύει συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της, λανσάροντας διαρκώς καινοτόμα προϊόντα.

Αξιοποιώντας τη γνώση και εμπειρία της στο ρύζι, η Agrino λανσάρει στις αρχές του 2019 μια ολοκαίνουρια σειρά ρυζογκοφρετών σε 5 διαφορετικές γεύσεις. Φέρουν την υπογραφή ποιότητας της ελληνικής εταιρίας και είναι υγιεινές, νόστιμες, ελαφριές, με λίγες θερμίδες, χωρίς γλουτένη, πλούσιες σε φυτικές ίνες και με όλη τη γεύση και τη διατροφική αξία των καρπών της ελληνικής γης.

Ακολουθώντας το παγκόσμιο trend του healthy snacking, η Agrino δημιουργεί μια υγιεινή, αλλά πρωτίστως γευστική πρόταση στις ρυζογκοφρέτες. H νέα σειρά φέρνει έναν αέρα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού της μάρκας Agrino, o οποίος εκτός από την αύξηση των πωλήσεων, επιβεβαιώνει στον Έλληνα καταναλωτή ότι η μάρκα εξακολουθεί να ανανεώνεται και είναι πάντα κοντά στις σύγχρονες και διαρκώς εξελισσόμενες ανάγκες του.

Η λιτή, μοντέρνα και φιλική συσκευασία, εκτός του ότι διατηρεί φρέσκια και αναλλοίωτη την γεύση του προϊόντος, με ειδικό, πρωτοποριακό τρόπο ανοίγματος-κλεισίματος χωρίς να σκίζεται, προβάλλει τη γευστική & ποιοτική υπεροχή της σειράς και του κάθε κωδικού ξεχωριστά αναδεικνύοντας την ιδιαιτερότητα στη γεύση και αγνότητα των συστατικών της ελληνικής γης. Για το λόγο αυτό ξεχώρισε αμέσως στο ράφι, αλλά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ενώ απέσπασε το Χρυσό Βραβείο Επώνυμου Καταναλωτικού Προϊόντος στα Made in Greece Awards 2019,  όπως επίσης  το Χρυσό βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2019.

Λίγους μήνες μετά  την τοποθέτηση της νέας σειράς στην Ελληνική αγορά, έγινε ο market leader της κατηγορίας, ενώ τα αποτελέσματα των πωλήσεων ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η μεγάλη επιτυχία ωστόσο είναι ότι με αυτό το λανσάρισμα η Agrino κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, να προσελκύσει νέους καταναλωτές στην κατηγορία μεγαλώνοντας τη συνολική πίτα. Διαφαίνεται ότι η Agrino πραγματοποίησε μια από τις πιο επιτυχημένες κινήσεις της, ανοίγοντας ένα καινούριο, μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της.