ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε.

ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε.

Η Εταιρία ΦΑΕΘΩΝ, με αφετηρία το 1992, ακολουθεί μία σταθερή πορεία διαρκούς ανάπτυξης έχοντας στόχο να προσφέρει στους πελάτες της, με συνέπεια και αξιοπιστία προϊόντα κρέατος υψηλής ποιότητας.

Η ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε., έχοντας επιλέξει σταθερή συνεργασία με προμηθευτές κρέατος οι οποίοι μοιράζονται μαζί της την ίδια προσήλωση στην κορυφαία ποιότητα, στεγάζει τις υπερσύγχρονες υποδομές της παραγωγής κρεατοσκευασμάτων σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ.

Η ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε., δεσμευμένη στη πολιτική διασφάλισης της ποιότητας των προϊόντων της εφαρμόζει πρότυπες διαδικασίες ελέγχου των εργασιών και των συνθηκών υγιεινής κατά την παραγωγή και τη διακίνηση των προϊόντων της, οι οποίες είναι συμβατές με το σύστημα HACCP και πιστοποιημένες με ISO 22 000.

Παράγει μια ευρεία γκάμα προϊόντων κρέατος καλύπτοντας τις ανάγκες της λιανικής και της χονδρικής αγοράς, τόσο σε πρότυπες συσκευασίες και συνταγές, όσο και σε προϊόντα επεξεργασμένα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις – σε βάρος και γεύσεις – που επιθυμεί ο πελάτης.

Το πελατολόγιο της εταιρίας περιλαμβάνει: Καταστήματα γρήγορης εστίασης, Εστιατόρια, Εταιρίες, C atering, Ξενοδοχεία, Κρεοπωλεία, Βιοτεχνίες μεταποίησης κρέατος.

Η ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε., με σκοπό την άμεση και ολοκληρωμένη τροφοδοσία των σημείων πώλησης, διαθέτει στόλο φορτηγών ψυγείων με τα οποία καλύπτει τις τακτικές ανάγκες προμήθειας των πελατών της διασφαλίζοντας αναλλοίωτη την ποιότητα των προϊόντων κατά τη μεταφορά τους.

Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιείται τόσο απ΄ ευθείας σε σημεία λιανικής του κλάδου food service όσο και μέσω δικτύου τοπικών αντιπροσώπων οι οποίοι ικανοποιούν τις αυστηρές προδιαγραφές διακίνησης προϊόντων που έχει θέσει η εταιρία.