Ενημερωτική Ημερίδα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής

Ενημερωτική Ημερίδα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής

Πρόγραμμα Ημερίδας

Φόρμα Συμμετοχής

Στο πλαίσιο της πρακτικής υποστήριξης ελληνικών εταιριών να αναζητήσουν πεδίο δράσης σε νέες αγορές, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής με στόχο την εξοικείωση με μία μεγάλη Ήπειρο που μπορεί να προσφέρει αξιόλογες επιχειρηματικές ευκαιρίες για εξαγωγές, συμπράξεις, επενδύσεις.

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας,  το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, και ώρες 15:30’ – 18:15’, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29).

Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι και Επιτετραμμένοι από τις Πρεσβείες Μεξικού, Βραζιλίας, Κολομβίας, Αργεντινής, Περού, Χιλής, Ουρουγουάης θα παρουσιάσουν αναλυτικές πληροφορίες για τις  πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις και εκτιμήσεις, καταναλωτικές τάσεις και ανάγκες για εισαγωγές, διεθνή ανταγωνισμό, επιχειρηματικό περιβάλλον, διαδικασίες και αδειοδοτήσεις, φορολογικό και δασμολογικό πλαίσιο, τραπεζικό σύστημα, επενδυτικά κίνητρα, κλάδους με προοπτική κλπ, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και για κατ’ ιδίαν επαφές και συζητήσεις.

Η ημερίδα πραγματοποιείται ενόψει της Επιχειρηματικής Αποστολής που διοργανώνεται στην Λατινική Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Βραζιλία, την Κολομβία και το Μεξικό, στις 10-20 Απριλίου 18, όπου θα πραγματοποιηθούν Β2Β συναντήσεις των ελληνικών επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στην αποστολή με τοπικές εταιρίες. Σε μεταγενέστερο διάστημα θα διοργανωθεί αντίστοιχη αποστολή και σε άλλες χώρες της περιοχής.

Γλώσσα εργασίας τα αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, & Διευθυντή του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής (email: y.patsiavos@ahk.com.gr , τηλ. 210 6419026, 6945 234747).