Ημερίδα «Doing Business in Asia»

Ημερίδα «Doing Business in Asia»

Ημερίδα «Doing Business in Asia»
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
17:00’ – 19:30’
αίθουσα ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη

Μετά την σταδιακή επάνοδο σε κανονικότητα η πραγματοποίηση εκδηλώσεων με φυσική παρουσία και η επανασύνδεση με διεθνείς αγορές μέσω εξωστρεφών δράσεων έχει επανέλθει ως πρακτικό εργαλείο υποστήριξης της διεθνοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων, διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022, 17:00’ – 19:30’ στην αίθουσα του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, Θεσσαλονίκη), κατά την οποία θα παρουσιασθούν οι αγορές των Φιλιππίνων, της Ταυλάνδης, της Ινδονησίας, της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας.

Ομιλητές θα είναι Πρέσβεις και Πρόξενοι των χωρών αυτών που θα δώσουν χρήσιμα στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία, θα  επικεντρώσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εξαγωγικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές (γλώσσα εργασίας αγγλικά).

Στόχος της εκδήλωσης είναι αφενός να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις χώρες αυτές και αφετέρου όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε Επιχειρηματική Αποστολή που θα διοργανώσουν οι Φορείς στην Ασία τον προσεχή Νοέμβριο με αποκλειστικό σκοπό συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες.

 

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Για την εγγραφή σας, πατήστε εδώ

Η γλώσσα εργασίας της ημερίδας θα είναι η αγγλική.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Manager του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (τηλ. 2106419026, 6945234747, y.patsiavos@ahk.com.gr).