Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (B2B) στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (B2B) στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

Στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas διοργανώνουν Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τη Βουλγαρία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από την Νότιο Κορέα.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις εκθέτες και μέλη του ΣΒΕ θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις (Β2Β) την Κυριακή 10/09 (11:00 – 18:00) και Δευτέρα με Πέμπτη 10-14/09 (16:00 – 20:00) σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 13 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε θα πρέπει να υποβάλλετε το επιχειρηματικό σας προφίλ στην πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Στη φόρμα εγγραφής, θα πρέπει να ορίσετε με ακρίβεια το προφίλ της επιχείρησής σας και το είδος της συνεργασίας που θέλετε να δημιουργήσετε. Η λεπτομερής περιγραφή του επιχειρηματικού προφίλ είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αυξάνει την πιθανότητα να κανονίσετε συναντήσεις «B2B» με άλλους συμμετέχοντες. Όσο πιο γρήγορα γίνει η εγγραφή, τόσο περισσότεροι ξένοι συνεργάτες θα μπορούν να δουν την προσφορά της εταιρείας σας.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, και το πιο αποτελεσματικό «matching», παρακαλούμε όπως προσθέσετε τουλάχιστο ένα «Marketplace item» στο προφίλ σας (π.χ. Product / Service / Request).

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να επιλέξετε τις επιχειρήσεις τις οποίες θέλετε να συναντήσετε. Λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσης Β2Β, θα λάβετε αναλυτικό πρόγραμμα συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Νικολέτα Μουρατίδου στο mouratidou@sbe.org.gr