Άνοιξαν οι πόρτες του νέου showroom της ALUMIL στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξαν οι πόρτες του νέου showroom της ALUMIL στη Θεσσαλονίκη

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου showroom της στη Θεσσαλονίκη, στη περιοχή της Ευκαρπίας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 29 Ιουνίου η ALUMIL, η πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη και παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Το συγκεκριμένο showroom αποτελεί τoν μεγαλύτερo και πληρέστερo εκθεσιακό χώρο κουφωμάτων της Ελλάδoς. Μοντέρνα αρχιτεκτονική, δυναμικά γεωμετρικά σχήματα, εκλεπτυσμένος σχεδιασμός και βεβαίως καινοτόμα συστήματα αλουμινίου διεθνών προδιαγραφών, σε πολλές ενδιαφέρουσες τυπολογίες κοσμούν αυτόν το μοναδικό & υπερπλήρη εκθεσιακό χώρο.

Μεγάλος αριθμός επαγγελματιών από το χώρο της αρχιτεκτονικής, κατασκευαστές και μελετητικά γραφεία, μηχανικοί και διακοσμητές, καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πρωτοποριακά προϊόντα και την τεχνογνωσία της παγκοσμίως αναγνωρισμένης εταιρείας.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, η εταιρεία παρουσίασε το πρωτοποριακό έργο που ανέλαβε για τα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί το βασικό πυλώνα της φιλοσοφίας όλων των νέων συστημάτων της. Οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά το έκθεμα του προηγμένου παραθύρου που χρησιμοποίησε η εταιρεία για την αναβάθμιση της αισθητικής και της ενεργειακής απόδοσης των γραφείων της Google, τα οποία στεγάζονται σε ένα από τα κεντρικότερα κτίρια του Μανχάταν, στο «111 Eighth Avenue», το οποίο διαθέτει πάνω από 3.500 παράθυρα! Συγκεκριμένα, η ALUMIL υπήρξε η μόνη εταιρεία που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόκληση της αμερικάνικης εταιρείας να κατασκευάσει παράθυρα με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις στους συντελεστές θερμομόνωσης, υδατοστεγάνωσης και ηχομείωσης.

Στο νέο showroom το κοινό θα μπορεί να δει από κοντά και να δοκιμάσει τα νέα προηγμένα προϊόντα της ALUMIL στα οποία ενσωματώνεται η καινοτόμος φιλοσοφία του παραθύρου της Google: Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλή ασφάλεια και θερμομόνωση, στιβαρότητα και εξαιρετική ανθεκτικότητα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Μυλωνάς, δήλωσε: «Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τον κλάδο μας, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η εταιρεία μας συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, αναλαμβάνοντας έργα που συμβάλλουν στην παγκόσμια αναγνώριση της. Η συστηματική δουλειά, η επιμονή στη λεπτομέρεια και το μεράκι για αυτό που κάνουμε, αποτελούν τα όπλα μας για να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε μέσα από συνεργασίες, που αναδεικνύουν την φιλοσοφία της εταιρείας μας για τη δημιουργία έργων στην υπηρεσία του ανθρώπου και των διαρκώς αναπτυσσόμενων αναγκών του».