50 χρόνια ΜΕΛ

50 χρόνια ΜΕΛ

Τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της γιόρτασε η  Μακεδονική Εταιρεία Χάρτου, ΜΕΛ, σε επετειακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στη ζεστή και συγκινητική αυτή βραδιά, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές στιγμές της πενηντάχρονης διαδρομής της εταιρείας, με έμφαση στο δημιουργικό παρόν και το δυναμικό μέλλον της παράλληλα παρουσιάζοντας δράσεις του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με γενικό τίτλο «ΜΕΛημά μας».

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), κ. Αθανάσιος Σαββάκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΕΛ, κ. Ευθύμιος Ναλμπάνης.

Το  παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της Πολιτείας, επαγγελματικών φορέων, φορέων του δημοσίου, Προξενείων, επιχειρήσεων και βιομηχανιών, εργαζόμενοι και ΜΜΕ.

Τη βραδιά παρουσίασε ο καταξιωμένος ηθοποιός, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος σε σκηνοθεσία του Χρίστου Γεωργίου. Η εκδήλωση έκλεισε με την υπέροχη Πέννυ Μπαλτατζή και τους μουσικούς της.