20 χρόνια EPSILON NET

20 χρόνια EPSILON NET

Η Νο 1 εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα σε έργα ιδιωτικού τομέα σφραγίζει την 20χρονη θριαμβευτική πορεία της από το 1999 μέχρι σήμερα και αντιμετωπίζει το μέλλον με περισσότερη σιγουριά και αισιοδοξία από ποτέ.

Η Epsilon Net έχει ετοιμάσει μια σειρά δράσεων για το επόμενο διάστημα με σκοπό να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συνεργάτες, τους πελάτες, τους φίλους, αλλά και δράσεις που αφορούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, ενδυναμώνοντας έτσι το προφίλ εξωστρέφειας και το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Πέμπτη 17/10 ήταν, όμως, αφιερωμένη στους ίδιους τους ανθρώπους της Epsilon Net. Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη διοργανώθηκαν δύο μεγάλες γιορτές με σκοπό η εταιρεία να ευχαριστήσει όλους ανθρώπους της που δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό και προσδίδουν στην Epsilon Net το κύρος και την αναγνώριση που απολαμβάνει σε όλη την εγχώρια αγορά.

Αποκορύφωση της εορταστικής ημέρας ήταν η ιδιαίτερα συγκινητική ομιλία του Πρόεδρου της Epsilon Net, κ. Ι. Μίχου, από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αναμεταδόθηκε ζωντανά στην ομάδα της Αθήνας, στην οποία προΐστατο η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου, κα Β. Αναγνώστου. Ο κ. Μίχος έκανε μια ιστορική αναδρομή ξεκινώντας από τις πρώτες ημέρες της εταιρείας με την μικρή, τότε, ομάδα εργαζομένων που ακολουθώντας με πάθος το όραμα της εταιρείας και μένοντας πιστή στις αξίες της, έχτισε τα θεμέλια για το οικοδόμημα της Epsilon Net. O κ. Μίχος έκανε μνεία σε σημαντικούς σταθμούς στην ιστορία της εταιρείας, ευχαρίστησε θερμά τους εργαζόμενους για τη δύναμη και την προσήλωση που επιδεικνύουν και δεσμεύτηκε για την περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία της εταιρείας και των ανθρώπων της.

Η γιορτή έκλεισε με πανηγυρικό τρόπο σβήνοντας τα κεράκια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα προς τιμήν της επετείου της Epsilon Net, με αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά και με πρόποση στο πλούσιο γεύμα για όλους τους εργαζόμενους.

Η Epsilon Net θα ανακοινώνει σταδιακά  στα social media της εταιρείας όλες τις δράσεις που αφορούν τον εορτασμό της επετείου των 20 χρόνων από την ίδρυσή της.