Ioniki – Η παρέα των Φύλλων

Ioniki – Η παρέα των Φύλλων

Η Ioniki ιδρύθηκε το 1991 στην Ιωνία της Θεσσαλονίκης, από όπου πήρε και το όνομά της. Αρχικά, το εργαστήριο παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και σφολιάτας απασχολούσε μόλις 7 άτομα, μεταμορφώθηκε σε μια από τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου τόσο στην εγχώρια όσο και την διεθνή αγορά με περισσότερα από 200 άτομα να απαρτίζουν σήμερα το ανθρώπινο δυναμικό της και περισσότεροι από 2.000.000 καταναλωτές, μέλη της παρέας των Φύλλων, απολαμβάνουν καθημερινά τα προϊόντα της.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις καθετοποιημένης παραγωγής 5.000τμ της Ioniki βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη σε 25.000τμ ιδιόκτητο οικόπεδο και είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονες αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής & τα πλέον σύγχρονα τούνελ ταχείας κατάψυξης. Το άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου και το τμήμα R&D, διασφαλίζουν την προϊοντική ακεραιότητα και την καινοτομία, πιστοποιώντας έτσι την παραγωγική διαδικασία σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα &  αυστηρότερα παγκόσμια πρότυπα. Κατ’ επέκτασιν, η Ioniki κατακτά κάθε χρόνο σημαντικές διεθνές διακρίσεις και πιστοποιήσεις για τα προϊόντα της που καταδεικνύουν την συνεχή ανάπτυξη της και την συμβολή μας στην στήριξη της Ελληνικής οικονομίας και απασχόλησης.

Ο εξαγωγικός της χαρακτήρας είναι έντονος καθώς τα προϊόντα της είναι δοκιμασμένα σε περισσότερες από 35 χώρες προσελκύοντας έτσι παγκόσμιες αλυσίδες Super Market όπως LIDL, ALDI, METRO να της εμπιστευτούν τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας τους.

Η Ioniki κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Foodservice προσφέροντας μια ευρεία προϊοντική γκάμα με περισσότερες από 300 προτάσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου τόσο με την επώνυμη σειρά της Σπιτική Ζύμη όσο και μέσω της παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.

Εκτός από τις κεντρικές της εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, διαθέτει δυο υποκαταστήματα στην Αθήνα και στο Ηράκλειο Κρήτης με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών με αποτέλεσμα την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας στο μικρότερο δυνατό χρόνο, με το μικρότερο κόστος. Διαθέτει βέλτιστο σύστημα διαχείρισης αποθεμάτων & Logistics.

Ο στόχος της Ioniki, είναι να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών με γνώμονα τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη σε καινοτόμων προϊόντων, την ασφάλεια της παραγωγικής διαδικασίας και την εξέλιξη των γευστικών αξιών. Να φροντίζει τους ανθρώπους της γιατί είναι η δύναμή της, είναι η ιδέα και ο τρόπος της να τα καταφέρει.