ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στη ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στη ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στη ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

02 – 11 Οκτωβρίου 2022

 

Ν Ε Ο    Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

 

ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΠΑΝΑΜΑΣ

Σάο Πάολο 03-04/10, Μπουένος Άιρες 05-06/10,

Μοντεβιδέο 07-08/10, Πάναμα Σίτυ 9-10/10

 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής με την υποστήριξη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, με στόχο την αναζήτηση ευκαιριών σε μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή όπου υπάρχει έδαφος για μεγαλύτερη ελληνική επιχειρηματική παρουσία.

Το πρόγραμμα της Αποστολής περιλαμβάνει επισκέψεις στο Σάο Πάολο στις 3-4/10, στο Μπουένος Αιρες στις 5-6/10, στο Μοντεβίδεο στις 7-8/10 και στην Πόλη του Παναμά στις 9-10/10.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα τροποποιήθηκε ώστε να επιτρέψει σε ενδιαφερόμενες εταιρίες τροφίμων να βρίσκονται έγκαιρα στην Έκθεση SIAL, ενώ την άνοιξη 2023 θα διοργανωθεί νέα Αποστολή στο Περού, στην Κολομβία και στο Μεξικό.

Στην Αποστολή μπορούν να μετάσχουν εξαγωγικές εταιρίες από τους κλάδους τροφίμων και ποτών (και βιολογικά, gourmet), καλλυντικών-φαρμακευτικών, δομικών υλικών, τεχνολογίας, ενέργειας, τουρισμού ή και από άλλο κλάδο ανάλογα με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει κάθε περιοχή. Με την υποστήριξη των Γραφείων Ο.Ε.Υ στο Σάο Πάολο και το Μπουένος Αιρες, των τοπικών Επιχειρηματικών Φορέων Uruguay XXI & Εμπορικό Επιμελητήριο Ουρουγουάης, Propanama με τους οποίους έχει εξασφαλισθεί συνεργασία, θα οργανωθούν σε κάθε πόλη στοχευμένες συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης, κλπ. με σκοπό κυρίως τις εξαγωγικές συμφωνίες αλλά και για διερεύνηση δημιουργίας συμπράξεων, ανάληψη έργων, μεταφορά τεχνογνωσίας, κλπ. Παράλληλα, μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες δικτύωσης που προσφέρουν τα τοπικά διμερή Γερμανικά Επιμελητήρια και η πρόσβαση προς τα μέλη τους.

Εφόσον ενδιαφέρεστε παρακαλούμε θερμά να αποστείλετε συμπληρωμένη στην αγγλική γλώσσα, τη δήλωση συμμετοχής, υπόψη κ. Ι. Πατσιαβού στο email y.patsiavos@ahk.com.gr, το αργότερο έως 5 Σεπτεμβρίου, ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για έρευνα, επικοινωνίες και επιλογή κατάλληλων Λατινοαμερικάνικων εταιριών για επαφές Β2Β.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

 

Πληροφορίες:

κ. Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου
email: y.patsiavos@ahk.com.gr   –   τηλ. 2106419026, 6945234747