ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, ΣΟΥΗΔΙΑ

Στον κλάδο των τροφίμων και ποτών 

30 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2023

 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και το Foretagarna (Σουηδικός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων), μέλη του δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή για ελληνικές εταιρίες τροφίμων και ποτών στη Στοκχόλμη, Σουηδία στις 30 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2023.

Ο στόχος της αποστολής είναι η ενίσχυση της ελληνικής εξαγωγικής δραστηριότητας στη Σουηδική αγορά. Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από τη Σουηδία θα είναι εισαγωγικές / εμπορικές επιχειρήσεις (αγοραστές) που επιθυμούν να αγοράσουν ελληνικά προϊόντα και η αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στην Στοκχόλμη.

Κατά το 2ήμερο πρόγραμμα θα γίνουν ειδικές παρουσιάσεις για τα προϊόντα τροφίμων που εισάγονται στη Σουηδία, τις καταναλωτικές τάσεις και συνήθειες, τις διαδικασίες, κλπ. Επίσης, θα υπάρχουν και επαφές με τους υπευθύνους αγορών μεγάλων Super Market και θα προγραμματισθούν «Β2Β» συναντήσεις με εισαγωγείς, διανομείς και αντιπροσώπους τόσο σε χώρο που έχει εξασφαλισθεί στα γραφεία της Volvo στο κέντρο της Στοκχόλμης, όσο και στα γραφεία των τοπικών εταιριών.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε θερμά να αποστείλετε συμπληρωμένη την συνημμένη δήλωσης συμμετοχής, στην αγγλική γλώσσα, στο email nagy@sbe.org.gr , το αργότερο έως 24 Μαρτίου 2023.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ