«Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος»: για τρίτη συνεχή χρονιά, βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν το 2013

«Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος»: για τρίτη συνεχή χρονιά, βράβευση των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν το 2013

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με την εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, διοργανώνουν την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου και ώρα 19:00’ στο ξενοδοχείο The Met Hotel της Θεσσαλονίκης, την τελετή απονομής Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», για την επιβράβευση επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στον επιχειρηματικό και κοινωνικό στίβο κατά το 2013.

Τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος», αποτελούν ένα θεσμό βράβευσης μεταποιητικών επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί η βιομηχανία, εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης που ταλανίζει την ελληνική οικονομία.

Στην τελετή θα παραστούν, θα απευθύνουν ομιλία και θα βραβεύσουν τις επιχειρήσεις, ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Βραβεία, θα απονείμουν επίσης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθ. Περικλής Μήτκας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Καθ. Αχιλλέας Ζαπράνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Ελληνικά Χρηματιστήρια – Χρηματιστήριο Αθηνών», κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο  Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της  Τράπεζας Πειραιώς, κ. Χριστόδουλος Αντωνιάδης και η εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της τελετής των βραβείων θα κάνει η δημοσιογράφος, κα Άννα Μπουσδούκου.

Κύριος Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Τράπεζα Πειραιώς και Χορηγός η ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΥΝΙΟΥ ΑΕ.

 

Θεσσαλονίκη, 5 Νοεμβρίου 2014