Βραβείο για την KPMG για τη δράση “Cook for Good” στην Ετήσια Εκδήλωση Απονομής των Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023

Βραβείο για την KPMG για τη δράση “Cook for Good” στην Ετήσια Εκδήλωση Απονομής των Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023

  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Φτώχειας (17/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16/10)
  • Βραβείο στην Ενότητα “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης των Επιτροπών Αξιολόγησης του Θεσμού

Η KPMG στην Ελλάδα, έλαβε βραβείο για τη δράση Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Cook for Good: Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό” στον πυλώνα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στην Ετήσια Εκδήλωση Απονομής των Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, υπό την διοργάνωση του QualityNet  Foundation.

Η δράση Κοινωνικής Υπευθυνότητας “Cook for Good: Μαγειρεύουμε για καλό σκοπό” έχει καταφέρει να αποτελεί θεσμό για την KPMG καθώς για οχτώ συνεχείς χρονιές λαμβάνει χώρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Φτώχειας (17/10) και την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων (16/10) και εναρμονίζεται πλήρως με τον πρώτο και το δεύτερο στόχο της Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για την καταπολέμηση της φτώχειας και εξάλειψη της πείνας. Φέτος, περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι της εταιρείας, με πίστη στη δύναμη της συνεργασίας και με κίνητρο ένα καλύτερο αύριο, κατάφεραν να ξεπεράσουν το ρεκόρ των προηγούμενων ετών, μαγειρεύοντας και συσκευάζοντας πάνω από 350 γεύματα φροντίδας για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Le Monde που παραχώρησε για μια ακόμη χρονιά τα εργαστήριά του για την παρασκευή των γευμάτων. Φυσικά, πολύτιμος αρωγός της δράσης υπήρξε και ο διάσημος chef Σταύρος Βαρθαλίτης, ο οποίος για 3η συνεχή χρονιά συντόνισε αφιλοκερδώς την δράση και καθοδήγησε την ομάδα της KPMG, αποδεικνύοντας την αξία της κοινωνικής προσφοράς. Οι 350 μερίδες φαγητού δόθηκαν στο Ίδρυμα Γαλήνη μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε» που στηρίζει σταθερά τη πρωτοβουλία της εταιρείας.

Οι άνθρωποι της KPMG, ως υπεύθυνοι εταιρικοί πολίτες και μέσω του εθελοντισμού, επιστρέφουν στη κοινότητα και επενδύουν σε ένα μέλλον που θα επιφέρει ευημερία στις επόμενες γενιές.

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά με τη βράβευση, «Είναι σπουδαίο που η δράση ‘Cook for Good’ αναγνωρίστηκε, αποδεικνύοντας τον θετικό της αντίκτυπο. Αυτό το βραβείο αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας για τη συνεισφορά στην κοινωνία, προωθώντας τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, αλλά κυρίως τις Αξίες που διέπουν τους ανθρώπους σε σχέση με την προσφορά και την αλληλεγγύη. Οι Αξίες μας, που προωθούν την ακεραιότητα και τη συλλογικότητα, επιβραβεύονται και πάλι, ενισχύοντας τη δέσμευσή μας για υπεύθυνη συμμετοχή στην κοινωνία και φυσικά στην βιώσιμη ανάπτυξη στην οποία είμαστε προσηλωμένοι. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους-εθελοντές της KPMG και εύχομαι του χρόνου να σπάσουμε νέο ρεκόρ και να ωφελήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.»

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ KPMG

Η KPMG είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός ανεξάρτητων εταιρειών παροχής Ελεγκτικών, Φορολογικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι εταιρείες μέλη της KPMG International Limited («KPMG International») δραστηριοποιούνται και παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες με την επωνυμία «KPMG». Ο όρος «KPMG» μπορεί να αναφέρεται σε ξεχωριστές εταιρείες μέλη του οργανισμού της KPMG ή σε μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη ταυτόχρονα. Οι εταιρείες της KPMG δραστηριοποιούνται σε 143 χώρες και περιοχές, ενώ απασχολούν στις εταιρείες-μέλη παγκοσμίως περισσότερους από 265,000 συνεταίρους και εργαζομένους. Κάθε εταιρεία της KPMG είναι μια νομικά διακριτή και αυτοτελής οντότητα και αυτοχαρακτηρίζεται ως τέτοια. Κάθε εταιρεία-μέλος της KPMG είναι υπεύθυνη για τις δικές της υποχρεώσεις και ευθύνες. H KPMG International Limited είναι ιδιωτική Αγγλική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με εγγυητικές εισφορές. H KPMG International Limited και οι σχετικές με αυτή οντότητες δεν παρέχουν υπηρεσίες σε πελάτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δομή μας μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα home.kpmg/governance.

 

https://kpmg.com/gr/el/home.html