Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» 2019, ο ΣΒΕ για έβδομη χρονιά βραβεύει επιχειρήσεις που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε

Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» 2019, ο ΣΒΕ για έβδομη χρονιά βραβεύει επιχειρήσεις που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, στο πλαίσιο των δράσεων του για την  ανάπτυξη και στήριξη της βιομηχανίας της χώρας και την τόνωση της εξωστρέφειας των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, διοργανώνει, για έβδομη χρονιά, τον θεσμό βράβευσης επιχειρήσεων, με τίτλο Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ». 

Στόχος των Βραβείων «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» είναι η ανάδειξη και η προβολή των επιχειρήσεων, που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, σε αναγνώριση του σημαντικού τους έργου.

Η Τελετή Απονομής των Βραβείων «Ελληνική Αξία» 2019 πραγματοποιείται, σήμερα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00’, στο ξενοδοχείο The MET, στη Θεσσαλονίκη, σε ειδική εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν περισσότεροι από 500 επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικοί.

Στην τελετή θα βραβεύσουν τις επιχειρήσεις ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κωνσταντίνος Γιουτίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Βαβλιάρας, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης HELEXPO AE κ. Αναστάσιος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ κ. Αθανάσιος Ψαθάς, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ, κα Ασημίνα Τζήκα και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος κ. Αθανάσιος Σαββάκης.

Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η γνωστή δημοσιογράφος, κα Μαρία Νικόλτσιου.

Κύριοι Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ και η PRAXIABANK

Χορηγοί είναι οι εταιρείες DASTERI AE και ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

Υποστηρικτές είναι οι εταιρείες BIOSOLIDS, PELOPAC, SELECT και ΒΙΚΟΣ

Με την υποστήριξη της ΕΡΤ3

Χορηγοί επικοινωνίας: FM100, ka-business.gr, makthes.gr, newmoney.gr, rthess.gr, thessnews.gr, TV100, voria.gr, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΘΗΝΑΙΚΟ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM και ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

Θεσσαλονίκη, 10 Δεκεμβρίου 2019