Συναντήσεις της Διοίκησης του ΣΒΒΕ, με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες

Συναντήσεις της Διοίκησης του ΣΒΒΕ, με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στις Βρυξέλλες

Κατά το διήμερο, Τετάρτης και Πέμπτης, 26 και 27 Απριλίου, ο Πρόεδρος και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), κ.κ. Α. Σαββάκης και Γ. Σταύρου, πραγματοποίησαν συναντήσεις με Ευρωπαίους Αξιωματούχους, κατά τις οποίες αναδείχθηκε ο ρόλος και η σημασία της Βόρειας Ελλάδας στη δημιουργία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου, με στόχο τη βιώσιμη και σταθερή ανάπτυξη της χώρας μας.

Στο πλαίσιο των παραπάνω συναντήσεων, ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ τόνισε ότι, η εμβάθυνση της Ευρωπαϊκής προοπτικής αποτελεί το σημαντικότερο  παράγοντα για την εμπέδωση εμπιστοσύνης και σταθερότητας,  που είναι οι καθοριστικοί παράγοντες για να ξεπεραστεί η κρίση που ταλανίζει τη χώρα.

Αναφορικά με τις διαφαινόμενες μελλοντικές εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, υπογράμμισε ότι, η χώρα μας θα πρέπει να ανήκει στις Ευρωπαϊκές χώρες της πρώτης ταχύτητας εμβαθύνοντας και διευρύνοντας τη θέση της στο Ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Θεσσαλονίκη, 28 Απριλίου 2017

Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά οι κ.κ. Γιάννης Σταύρου, Α’ Αντιπρόεδρος του ΣΒΒΕ, Χρήστος Στυλιανίδης, Επίτροπος για την Ανθρωπιστική βοήθεια και διαχείριση κρίσεων και Αθανάσιος Σαββάκης, Πρόεδρος του ΣΒΒΕ