SKY express

SKY express

H SKY express δραστηριοποιείται στο χώρο των αερομεταφορών από το 2005. Από την ημέρα της ίδρυσής της παρουσιάζει μια σταθερά ανοδική πορεία, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της, προσφέροντας την ίδια ώρα ανταγωνιστικούς και ευέλικτους ναύλους. Εξυπηρετεί 34 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και δρομολογίων άγονων γραμμών, καλύπτοντας τη χώρα σε όλη την εμβέλειά της.

Την προηγούμενη, δύσκολη χρονιά, κατάφερε να εντάξει στον στόλο της έξι ολοκαίνουργια Airbus Α320neo και φέτος, από τον Φεβρουάριο του 2021, εγκαινίασε την παρουσία της στις διεθνείς αγορές. Με αρχή την Λάρνακα της Κύπρου, τους επόμενους μήνες η SKY express θα πετά σε Βρυξέλλες, Παρίσι, Λυόν και Νάντη, αποδεικνύοντας γιατί είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα.

Είναι μέλος του Oμίλου Eταιρειών IOGR, ενός από τους μεγαλύτερους και υγιέστερους  οικονομικά ομίλους, γι’ αυτό και επενδύει σε μακροχρόνιο σχεδιασμό με επιλεγμένες στρατηγικές  συνεργασίες, πρωτοπόρες υπηρεσίες σε όλα τα στάδια του ταξιδιού, αλλά και με έναν από τους πιο φιλικούς προς το περιβάλλον στόλους.

Στο τρίπτυχο των στόχων της, εντάσσονται η διασυνδεσιμότητα των προορισμών, η ανταγωνιστικότητα των ναύλων, η προσωποποίηση των υπηρεσιών. Στοιχεία που την καθιστούν σταθερά πρώτη επιλογή του επιβατικού κοινού και μοχλό στήριξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας.