Συνέδριο του ΣΒΒΕ με θέμα: «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Οι παράμετροι της παραγωγικής ανασυγκρότησης»

Συνέδριο του ΣΒΒΕ με θέμα: «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Οι παράμετροι της παραγωγικής ανασυγκρότησης»

Δύο Υπουργοί, τρεις Γενικοί Γραμματείς, η Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ), ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), όλοι οι Πρόεδροι των Συνδέσμων Βιομηχανιών της χώρας, ο Γραμματέας Οικονομικού της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ), και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας και της παραμέτρους της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Οι παράμετροι της παραγωγικής ανασυγκρότησης», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ)  την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η διαμόρφωση της στρατηγικής για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας, ως απαραίτητης προϋπόθεσης για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πολιτείας, εργαζομένων, και εργοδοτών, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συλλογικότητα και συμφωνία, για την πορεία και το μέλλον της βιομηχανίας την επόμενη δεκαετία. Οι δύο ενότητες του προγράμματος του συνεδρίου συνδυάζουν τα απαραίτητα μέτρα βιομηχανικής πολιτικής, με τη χρηματοδότηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες: ADECCO H.R. AE, ΑΛΟΥΜΥΛ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΕ, ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΙΑ ΖΗΤΑ ΑΒΕΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ, ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ Κ. & Ν. ΑΒΕΕ, EULER HERMES HELLAS, ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ERGASIAS AE, ISOMAT ABEE, ΜΠΑΡΜΠΑ-ΣΤΑΘΗΣ ΑΒΕΕ, SIEMENS.

Χορηγοί Επικοινωνίας του συνεδρίου είναι: e-οικονομική εφημερίδα VORIA. GR, HONEYBEE, COLIBRI.

Υποστηρικτής του συνεδρίου είναι το ENTERPRISE EUROPE NETWORK, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο. Σχετικό υλικό που αφορά στο Συνέδριο https://sbe.org.gr/?page_id=3315

Θεσσαλονίκη, 24 Ιουνίου 2015