Προβολή ντοκιμαντέρ του ΣΒΒΕ στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης «Εικόνες του 21ου Αιώνα», 13.03.16

Προβολή ντοκιμαντέρ του ΣΒΒΕ στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης «Εικόνες του 21ου Αιώνα», 13.03.16

Με την προβολή του ντοκιμαντέρ «ΣΒΒΕ 1915-2015: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ», στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης «Εικόνες του 21ου Αιώνα», ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ολοκληρώνει τις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του.

Στο, διάρκειας 38 λεπτών ντοκιμαντέρ, περιγράφεται η πορεία του ΣΒΒΕ από τις αρχές του εικοστού αιώνα μέχρι και σήμερα. Μια διαδρομή εκατό χρόνων. Μια μετάβαση από τον πρωτογενή τομέα, στη μεταποίηση. Ένα ταξίδι εξέλιξης, παρά τις αντιξοότητες, προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας μέσα από τη δράση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Εκατό χρόνια προσφοράς του ΣΒΒΕ με γνώμονα το όφελος για την επιχείρηση και τον εργαζόμενο.

Το ντοκιμαντέρ επιλέχθηκε να παρουσιαστεί σε ειδική προβολή του 18ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα, την Κυριακή 13 Μαρτίου και ώρα 12:00’, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας, του κινηματογράφου Ολύμπιον.

Αποτελεί παραγωγή (έτος 2015) του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία του κ. Δημήτρη Ζησόπουλου και σε σενάριο των κ.κ. Δημήτρη Ζησόπουλου και Γιάννη Σταύρου, Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΒΒΕ

 

Θεσσαλονίκη, 9 Μαρτίου 2015