Νέα πρωτοβουλία προβολής των επιχειρήσεων – μελών του με τίτλο «Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ», σε συνεργασία  με το Capital.gr

Νέα πρωτοβουλία προβολής των επιχειρήσεων – μελών του με τίτλο «Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ», σε συνεργασία με το Capital.gr

Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ανάδειξη και προβολή της  δραστηριότητας των επιχειρήσεων – μελών του, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία σε συνεργασία με το έγκριτο site υψηλής επισκεψιμότητας, Capital.gr.

Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα, από τη στήλη που εξασφάλισε ο ΣΒΕ για λογαριασμό των μελών του στο Capital.gr, με τίτλο: «Ο Παλμός των Βιομηχανιών», οι επιχειρήσεις – μέλη του Συνδέσμου μας θα έχουν δυνατότητα προβολής στους επισκέπτες του site. Αυτό θα γίνεται μέσω καταχώρησης σχετικών άρθρων και συνεντεύξεων.

Κάθε μήνα θα δημοσιεύονται τέσσερα (4) άρθρα των επιχειρήσεων μελών και θα παραμένουν στην πρώτη σελίδα του Capital.gr και στη συνέχεια θα μεταφέρονται στη θεματική του βιβλιοθήκη για ένα χρόνο.

Η νέα πρωτοβουλία εγκαινιάστηκε με τη συνέντευξη της Προέδρου του ΣΒΕ, κας Λουκίας Σαράντη και τη συνέντευξη του Προέδρου επί Τιμή του ΣΒΕ και της Alumil ΑΕ, κ. Γεωργίου Μυλωνά.