ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΩΚΕΑΝΙΑ – Ν.Α.ΑΣΙΑ 2024 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 29 Σεπτεμβρίου – 12 Οκτωβρίου 2024

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΩΚΕΑΝΙΑ – Ν.Α.ΑΣΙΑ 2024 ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – Ν.ΖΗΛΑΝΔΙΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ 29 Σεπτεμβρίου – 12 Οκτωβρίου 2024

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή για ελληνικές εταιρίες στην Ωκεάνια και Νοτιοανατολική Ασία στις 29 Σεπτεμβρίου – 12 Οκτωβρίου 2024.

Η Επιχειρηματική Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνο-Ασιατικού Επιχειρηματικού Συμβούλιου σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και με την συμβολή των Γραφείων ΟΕΥ που εδρεύουν στην Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Σιγκαπούρη.

Πιο συγκεκριμένα, η αποστολή αφορά τομείς όπως τρόφιμα, ποτά-ροφήματα, φαρμακευτικά, δομικά υλικά, ενέργεια, και τεχνολογία, και θα επισκεφθεί τους ακόλουθους προορισμούς: Τη Μελβούρνη στις 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου, το Σύδνεϋ στις 3-5 Οκτωβρίου, την Αδελαίδα στις 6-8 Οκτωβρίου, το Ώκλαντ στις 9-10 Οκτωβρίου και την Σιγκαπούρη στις 11 Οκτωβρίου.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε θερμά να αποστείλετε συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής, στην αγγλική γλώσσα, στο email y.patsiavos@ahk.com.gr, το αργότερο έως 30 Μαΐου 2024.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ