Notice Content & Services

Notice Content & Services

Η Notice Content & Services ιδρύθηκε το 2015 στην Αθήνα με βασική δραστηριότητα την έκδοση ηλεκτρονικών B2B και B2C newsletters, με αρθρογραφία που αφορά στο επιχειρείν και εξειδίκευση στην παραγωγή περιεχομένου, εξυπηρετώντας τις καθημερινές ανάγκες αξιόπιστης ενημέρωσης του επιχειρηματικού κλάδου και όσων αναζητούν υπεύθυνη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των κλάδων της οικονομίας, τόσο στο ελληνικό όσο και το διεθνές στερέωμα.

Ο Νεκτάριος Νώτης και η έμπειρη συντακτική ομάδα της Notice Content & Services, με τα newsletters FnB Daily (Food & Beverages) και BnB Daily (Business in Brief) που επιμελούνται, ενημερώνουν καθημερινά τα κορυφαία στελέχη των επιχειρήσεων για τις εξελίξεις της αγοράς, με εγκυρότητα και υπευθυνότητα.

Μέσω της ειδικής έκδοσης “Products 2 Notice | powered by BnB Daily & FnB Daily”, ο επιχειρηματικός κλάδος ενημερώνεται επίσης για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες των διαφημιζομένων εταιρειών.

Παράλληλα, με τα καθημερινά ψηφιακά newsletters, SMEs Daily και Real Estate Daily Secret, παρέχουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με εργαλεία χρηματοδότησης και έξυπνες λύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και την καλύτερη διαχείριση της καθημερινής τους λειτουργίας, αλλά και αξιόπιστη ενημέρωση για τον real estate κλάδο τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Με το μηνιαίο ψηφιακό newsletter στην αγγλική γλώσσα, ESGreece, καλύπτει τα νέα της αγοράς ESG, τους κανονισμούς και το νομικό πλαίσιο, τη βιωσιμότητα και την ενσωμάτωση των πρακτικών ESG σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

Απευθύνεται σε στελέχη, σε όσους διαμορφώνουν επενδυτικές αποφάσεις βασισμένες σε κριτήρια ESG και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την περιβαλλοντική διαχείριση και την επίδραση των δραστηριοτήτων ESG στη χρηματοοικονομική απόδοση των εταιρειών και των επενδύσεων στην Ελλάδα και διεθνώς. Το περιεχόμενό του είναι διαθέσιμο και στην ψηφιακή πλατφόρμα www.esgreece.com, στην οποία φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, οι απόψεις σημαντικών στελεχών της αγοράς, διεθνείς μελέτες, καθώς και οι δεσμεύσεις και οι πυλώνες στρατηγικής βιωσιμότητας των ελληνικών επιχειρήσεων.

To απόλυτο B2B Portal, HO.RE.CA. OPEN, ενώνει την εφοδιαστική αλυσίδα με τον κλάδο HoReCa, φιλοξενώντας απόψεις στελεχών, έρευνες για την αγορά, τις τάσεις και τις εξελίξεις, τόσο για το ελληνικό όσο και για το διεθνές HoReCa τοπίο.

Με το Trendletter, SO POSH!, η Notice Content & Services δίνει έμπνευση και ενέργεια στα σαββατοκύριακα των αναγνωστών της με ιδέες και προτάσεις lifestyle, πολιτισμού, μαγειρικής, βιβλίων και όχι μόνο.

Τέλος, η Notice Content & Services διατηρεί σταθερή παρουσία και κάλυψη σημαντικών εκθέσεων, όπως οι SIAL, ISM, Gulfood, TUTTOFOOD, PLMA, Fancy Food, Speciality & Fine Food και ANUGA, ενημερώνοντας τους αναγνώστες της τόσο μέσω ειδικών ψηφιακών εκδόσεων όσο και μέσω του καναλιού της στο YouTube.