ΜΕΒΓΑΛ – Γινόμαστε όλοι ένα…

ΜΕΒΓΑΛ – Γινόμαστε όλοι ένα…

Έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ, που είχε μόνο νικητές, στήριξε πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ με στόχο να συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση ατόμων με κινητικές δυσκολίες. Πρόκειται για τον 1ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδια, με τίτλο «Γινόμαστε όλοι ένα…», που διοργανώθηκε από την SKcongress, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού.

Στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν» Παλαιού Φαλήρου, ο Αθλητικός Σύλλογος Παραπληγικών «ΑΤΛΑΣ» αντιμετώπισε ομάδα αποτελούμενη από τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Κώστα Τσαρτσαρή, Μπάνε Πρέλεβιτς, Χρήστο Κωνσταντινίδη, Δημήτρη Μαυροειδή, Δήμο Ντικούδη, Γιάννη Σιούτη, και με τη συμμετοχή των Υφυπουργών Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, και Πολιτισμού, Χρίστου Δήμα, καθήμενοι όλοι σε αμαξίδια.

Οι δύο ομάδες, με προπονητή τον θρυλικό Παναγιώτη Γιαννάκη και περιγραφή του Βασίλη Σκουντή συναγωνίστηκαν, προκειμένου να προσφέρουν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών τη δυνατότητα αγοράς αγωνιστικών αμαξιδίων, αλλά και της περαιτέρω στήριξης των μελών του.

Η πρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ, κα Μαίρη Χατζάκου, δήλωσε: «Η ΜΕΒΓΑΛ είναι πάντα κοντά στους συμπολίτες και με αξίες που πρεσβεύει από το 1950 βρέθηκε δίπλα στην οικογένεια της ομάδας «ΑΤΛΑΣ» και είδε έμπρακτα πως η δύναμη βρίσκεται σε κάθε ανθρώπινη ψυχή».

Με τη συγκεκριμένη δράση η ΜΕΒΓΑΛ προωθεί τη διάδοση του μηνύματος της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της συμπερίληψης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στα άτομα με κινητικά προβλήματα να αναπτύξουν ταλέντα και δεξιότητες και να κατανοήσουν ότι είμαστε όλοι ένα!

 

Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ  είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της Μακεδονίας, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει την καλύτερη πρώτη ύλη από 504 φάρμες της περιοχής. 620 εργαζόμενοι φροντίζουν καθημερινά, ώστε τα προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ να φτάνουν σε χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα και σε 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Από το 1950 η εταιρεία υπογράφει περισσότερα από 430 προϊόντα, που έγιναν γνωστά για τις γεύσεις και τη διατροφική τους αξία, ενώ είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα.

Η εταιρεία εναρμονίζει τις λειτουργίες της με τους επιδιωκόμενους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης και  δημιουργεί καλύτερους όρους για το περιβάλλον, ενώ παράλληλα οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας αποτυπώνονται καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα «Αγάπης Έργα».

www.mevgal.gr