Μεγάλες καθυστερήσεις στις Πύλες Εξόδου» επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ σε επιστολή του προς τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου «Μακεδονία

Μεγάλες καθυστερήσεις στις Πύλες Εξόδου» επισημαίνει ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ σε επιστολή του προς τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου «Μακεδονία

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Αθανάσιος Σαββάκης ενημέρωσε με επιστολή του τον Αερολιμενάρχη του Αεροδρομίου «Μακεδονία» ότι πολλά μέλη του Συνδέσμου που ταξιδεύουν καθημερινά σε διάφορους προορισμούς από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» διαμαρτύρονται για τεράστιες καθυστερήσεις στις πύλες εξόδου, κυρίως κατά τις πρωινές πτήσεις.

Γνωρίζοντας ότι οι υποδομές του αερολιμένα είναι ανεπαρκείς, σε συνάρτηση με τη μεγάλη αύξηση των πτήσεων, και λόγω του ότι ένας νέος αεροσταθμός, μολονότι είναι αναγκαίος, δεν προβλέπεται για το άμεσο μέλλον, ζητήθηκε από τον κ. Αερολιμενάρχη να εξαντληθεί κάθε περιθώριο της υφιστάμενης υποδομής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και κυρίως αυτών που είναι τακτικοί επιβάτες.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«………………………………………………………………………………………………………………..»

Αγαπητέ Κύριε Αερολιμενάρχη,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολλά μέλη του του Συνδέσμου που ταξιδεύουν καθημερινά σε διάφορους προορισμούς από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» διαμαρτύρονται για τεράστιες καθυστερήσεις στις πύλες εξόδου, κυρίως κατά τις πρωινές πτήσεις.

Μάλιστα, πρόσφατα ενημερωθήκαμε ότι έχει καταργηθεί ο «κατά προτεραιότητα» έλεγχος για τους τακτικούς επιβάτες (frequent flyers), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα προγραμματισμού.

Αντιλαμβανόμενοι ότι οι υποδομές του αερολιμένα είναι ανεπαρκείς, σε συνάρτηση με τη μεγάλη αύξηση των πτήσεων, και λόγω του ότι ένας νέος αεροσταθμός, μολονότι είναι αναγκαίος, δεν προβλέπεται για το άμεσο μέλλον, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να εξαντλήσετε κάθε περιθώριο της υφιστάμενης υποδομής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών και κυρίως αυτών που είναι τακτικοί επιβάτες.

«………………………………………………………………………………………………………………..»

 

 Θεσσαλονίκη, 27 Νοεμβρίου 2014