Με την τιμητική παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη, o Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Α. Σαββάκης, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του ΧΑ

Με την τιμητική παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη, o Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Α. Σαββάκης, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του ΧΑ

Με την τιμητική παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γ. Μπουτάρη, και τη συμμετοχή τριών επιχειρήσεων μελών του ΣΒΒΕ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Α. Σαββάκης, σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016, χτύπησε το καμπανάκι έναρξης της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Σαββάκης ευχαρίστησε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών κ. Σ. Λαζαρίδη για την πρόσκληση που όπως είπε αποτελεί αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί ο επιχειρηματικός κόσμος της Βορείου Ελλάδος.

Κηρύσσοντας την έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Α. Σαββάκης, τόνισε την προσφορά των επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου, οι οποίες ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που μας πέρασε και τιμήθηκαν με τα Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Ειδικότερα, στην τελετή παρευρέθηκαν και παρουσίασαν τις επιχειρήσεις και τα επιχειρηματικά τους σχέδια, οι εκπρόσωποι των εταιρειών κ.κ.  Β. Τιριακίδης, B&T COMPOSITES ΤΙΡΙΑΚΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΒΕΤΕ, Α. Δημητρίου, ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ “Η ΠΙΝΔΟΣ” και Ν. Χαΐτογλου, ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ.

 

Σχετικό φωτογραφικό υλικό βρίσκεται εδώ.

 

Θεσσαλονίκη, 13 Ιανουαρίου 2016