Εξαγωγικές Πιστώσεις & Εξωστρέφεια

Εξαγωγικές Πιστώσεις & Εξωστρέφεια

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), πιστεύοντας ότι η αναθέρμανση και υποστήριξη της εξαγωγικής δράσης της χώρας μας, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ενίσχυση του ρόλου των οργανισμών ασφάλισης των εξαγωγικών πιστώσεων, διοργανώνει την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 ώρα 18:00’, στο ξενοδοχείο Porto Palace, αίθουσα Crystal, στη Θεσσαλονίκη, εκδήλωση με θέμα: Εξαγωγικές Πιστώσεις & Εξωστρέφεια.

Τις εργασίες της εκδήλωσης θα ανοίξει ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Αθανάσιος Σαββάκης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Στη συνέχεια οι ομιλητές από τις εταιρείες παροχής εξαγωγικών πιστώσεων, όσο και από τις επιχειρήσεις μέλη του ΣΒΒΕ, θα βοηθήσουν ώστε να κατανοηθούν οι δυσκολίες, να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, και, κυρίως, να βρεθούν οι ενδεδειγμένες λύσεις που θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες.

Ομιλίες θα απευθύνουν ο κ. Θεμιστοκλής Καλπακτσόγλου, Πρόεδρος του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (ΟΑΕΠ), η κα Μαρία Παπαζαρκάδα, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ATRADIUS Credit Insurance N.V. και ο κ. Βασίλης Χριστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Euler Hermes​ Hellas.

Θα ακολουθήσει σχολιασμός από τους εκπροσώπους εταιρειών μελών του ΣΒΒΕ, κ.κ. Αριστείδη Ζέρβα, Οικονομικό Διευθυντή του Ομίλου KLEEMANN HELLAS ABEE, Δημήτρη Τσακωνίτη, Γενικό Διευθυντή Μεταλλείων και Εργοστασίων της ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΜΒΝΕΕ και Θεόδωρο Ζωντανό, Γενικό Διευθυντή της ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΑΕ

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος, κ. Γιώργος Μητράκης.

Χορηγός Επικοινωνίας είναι η e-οικονομική εφημερίδα VORIA.GR.

Θεσσαλονίκη, 4 Ιουνίου 2015