Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στην Ινδία, με συνδιοργάνωση του ΣΒΒΕ

Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αποστολή στην Ινδία, με συνδιοργάνωση του ΣΒΒΕ

Με την ολοκλήρωση της πρώτης επιτυχημένης Ευρωπαϊκής επιχειρηματικής αποστολής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει τη δεύτερη αποστολή στην Ινδία (Βομβάη 21-22/11/2016, Μπανγκαλόρ 23-24/11/2016, Νέο Δελχί 25-26/11/16), η οποία συνδιοργανώνεται σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Λονδίνου, το Εμπορικό Επιμελητήριο των Βρυξελλών, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ουγγαρίας, το Κέντρο Καινοτομίας της Λιθουανίας και τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών της Σικελίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή έχει ευρωπαϊκό χαρακτήρα και επιτρέπει στις ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν να συνευρεθούν και να συνομιλήσουν με άλλες ευρωπαϊκές (εκτός από τις ινδικές) επιχειρήσεις, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων δικτύωσης που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

Η αποστολή αφορά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς: Τεχνολογίες πληροφορικής, Τρόφιμα και Αγροδιατροφή, Κατασκευές και Υποδομές, Ενέργεια, Εκπαίδευση / κατάρτιση, Υγειονομική περίθαλψη, Φαρμακευτική, Οικονομικές και νομικές υπηρεσίες.

Η διοργάνωση της επιχειρηματικής αποστολής θα υποστηριχθεί ενεργά από τοπικούς επιχειρηματικούς φορείς, οι οποίοι θα αναλάβουν την διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων. Οι φορείς αυτοί είναι το Associated Chambers of Commerce and Industry of India (ASSOCHAM) και το Bombay Stock Exchange.

Η κα Κατερίνα Τζιτζινού, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου θα βρίσκεται στη διάθεσή των επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση (τηλ. 2310539817 εσωτ. 206, fax. 2310 541933, email: k.tzitzinou@sbe.org.gr).

Θεσσαλονίκη, 26 Σεπτεμβρίου 2016