ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΣΙΑ 2023 ΙΑΠΩΝΙΑ, Ν.ΚΟΡΕΑ, KINA, XONΓΚ ΚΟΝΓΚ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΣΙΑ 2023 ΙΑΠΩΝΙΑ, Ν.ΚΟΡΕΑ, KINA, XONΓΚ ΚΟΝΓΚ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΣΙΑ 2023

ΙΑΠΩΝΙΑ, Ν.ΚΟΡΕΑ, KINA, XONΓΚ ΚΟΝΓΚ

11-21 Νοεμβρίου 2023

 

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει Επιχειρηματική Αποστολή για ελληνικές εταιρίες στην Ασία στις 11-21 Νοεμβρίου 2023.

Η Επιχειρηματική Αποστολή θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ελληνο-Ασιατικού Επιχειρηματικού Συμβούλιου σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Σύνδεσμο Εξαγωγέων καθώς και με την συμβολή των Γραφείων ΟΕΥ που εδρεύουν στο Τόκυο, Σεούλ, Πεκίνο, αλλά και του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Χόνγκ Κόνγκ.

Πιο συγκεκριμένα, η Αποστολή αφορά τομείς όπως τρόφιμα (τυποποιημένα, βιολογικά), ποτά-ροφήματα, καλλυντικά, φαρμακευτικά, δομικά υλικά και θα επισκεφθεί 4 πρωτεύουσες: το Τόκυο στις 13-14 Νοεμβρίου, την Σεούλ στις 15-16 Νοεμβρίου, το Πεκίνο στις 17-18 Νοεμβρίου, και το Χόνγκ Κόνγκ στις 19-20 Νοεμβρίου.

Οι Έλληνες συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν «b2b» συναντήσεις με εταιρίες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης σε τέσσερις ανεπτυγμένες αγορές της Ασιατικής Ηπείρου, όπου υπάρχουν μεγάλοι πληθυσμοί και η μεσαία τάξη έχει σημαντική αγοραστική δύναμη. Στις αγορές αυτές η ζήτηση για ποιοτικά προϊόντα δυτικής προέλευσης είναι σταθερή.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε θερμά να αποστείλετε συμπληρωμένη τη φόρμα συμμετοχής, στην αγγλική γλώσσα, στο email nagy@sbe.org.gr , το αργότερο έως 31 Ιουλίου 2023.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ