100 χρόνια ΣΒΒΕ, με περίπτερο – εκθεσιακό χώρο στην 80η ΔΕΘ

100 χρόνια ΣΒΒΕ, με περίπτερο – εκθεσιακό χώρο στην 80η ΔΕΘ

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΣΒΒΕ, ο Σύνδεσμος συμμετέχει με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο – εκθεσιακό χώρο στην 80η ΔΕΘ.

Μέσω της έκθεσης αρχειακού υλικού και προβολών οπτικοακουστικού υλικού, παρουσιάζεται η εκατόχρονη ιστορία του ΣΒΒΕ, και ο ρόλος του στην οικονομική ανάπτυξη και στην κοινωνική πραγματικότητα της Θεσσαλονίκης αρχικά, της Βορείου Ελλάδος στη συνέχεια, και, τελικά ολόκληρης της χώρας,.

Ο επισκέπτης του περιπτέρου – εκθεσιακού χώρου θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει το πολυσχιδές έργο του Συνδέσμου και να ενημερωθεί για τις δράσεις και τις αναπτυξιακές του πρωτοβουλίες από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

Ο εκθεσιακός χώρος του ΣΒΒΕ, βρίσκεται στον ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ, Τομέας Α11, Stand 1.

Η τελετή εγκαινίων του εκθεσιακού χώρου του ΣΒΒΕ, στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, παρουσία του κ. Γ. Σταθάκη, τέως Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00.

Στη διάρκεια της 80ης ΔΕΘ, από τις 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015, ο εκθεσιακός χώρος του ΣΒΒΕ θα λειτουργεί Σάββατο και Κυριακή από τις 10:00 έως 22:00 ενώ τις καθημερινές Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 16:00 έως 22:00.