Χρυσή Επιτυχία για την Digihart

Χρυσή επιτυχία στα Marketing Achievement Awards για την Digihart, αποδεικνύοντας περίτρανα την ικανότητά της να χτίζει και να εκτοξεύει έμπρακτα, brands στην αγορά!

Συγκεκριμένα, η Digihart έλαβε το GOLD βραβείο στην ενότητα Best Marketing Achievement per Industry, στην κατηγορία Best Marketing Achievement by/for a Start-Up  σε μια λαμπρή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου στο Radisson Blu Park Hotel.

Αυτή η διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς επιβραβεύει την καινοτόμα στρατηγική που υλοποίησε η Digihart για μία νεοφυή εταιρεία, την e-cleaning. Μία εταιρεία που στην αρχή της συνεργασίας ήταν στο ξεκίνημα και, τελικά, με τη βοήθεια της Digihart κατάφερε να:

🔸Δημιουργήσει τζίρο που σε πρώτη φάση την έκανε βιώσιμη και, μετέπειτα, της έδωσε την επενδυτική δύναμη για να “κυνηγήσει” τις προοπτικές της.

🔸Εδραιωθεί ως σημείο αναφοράς για την αγορά της, θέτοντας νέα πρότυπα και ηγώντας τις εξελίξεις.

 

Η Digihart δεν μένει στα λόγια. Πιστεύει στα απτά αποτελέσματα.

 

Αυτή η χρυσή νίκη αποτελεί αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ξεκάθαρης τοποθέτησης της εταιρείας στον χώρο του marketing ότι “Κάθε βήμα, μια μέτρηση. Κάθε ενέργεια, μια επιτυχία”.

 

Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες στρατηγικές, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας βρίσκονται πάντα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας και για όλα όσα έχουμε πετύχει μαζί!

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε όλους τους πελάτες μας που μας εμπιστεύτηκαν!

Share!

Κοινοποιήστε!