Η Galaxy συμμετέχει στην PLMA 2024

Η PLMA θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μια χρονιά και η Galaxy – S. Mavidou & Sons OE δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση. Βασικός στόχος μας είναι να έρθουμε σε επαφή με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου, αλλά και να παρουσιάσουμε τη νέα μας σειρά προϊόντων μουστάρδας σε βάζο, όπως μουστάρδα dijon, μουστάρδα με μεσογειακά βότανα και μουστάρδα με μέλι.

Η φετινή PLMA θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ, στο RAI Amsterdam Convention Center, από τις 28 έως τις 29 Μαΐου με τη συμμετοχή τόσο πολυεθνικών και όσο και μικρομεσαίων επιχειρήσεων από περισσότερες από 60 χώρες.  H διοργάνωση αποτελεί για πάνω από 35 χρόνια μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις Private Labeling παγκοσμίως, και για ακόμα μια φορά πρόκειται να υποδεχτεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό retailers και κατασκευαστών τροφίμων και ποτών, προκειμένου να συμβάλλει ενεργά στην ενίσχυση τομέων, όπως η λιανική πώληση και το private labeling. Μάλιστα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις 40 κορυφαίες συμμετοχές της φετινής έκθεσης!

Σας περιμένουμε στο Hall (AMSTEL) 7 – STAND K26, για να δοκιμάσετε τα ποιοτικά και γευστικά, ελληνικά και μεσογειακά προϊόντα μας.

Κοινοποιήστε!