Το ιστορικό brand ΜΑΚΒΕΛ τώρα στην ελληνική αγορά με τη νέα γενιά ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ 5 δημητριακά

Το ιστορικό brand ΜΑΚΒΕΛ τώρα στην ελληνική αγορά με τη νέα γενιά ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ 5 δημητριακά

Η εταιρεία EURIMAC A.E. και οι ιδρυτές της, γιορτάζουν το 2019 τα 80 χρόνια παρουσίας τους στην Ελληνική αγορά ζυμαρικών. Η οικογένεια Κωνσταντινίδη με ρίζες στη Σμύρνη, παραδίδει σιγά σιγά τα ηνία της εταιρείας στην 3η γενιά, με στόχο τη συνέχιση της πορείας της. Ενός ταξιδιού, γεμάτο επιτυχίες, πρωτιές, διακρίσεις καινοτομία.

Σημεία αναφοράς στην πορεία της εταιρείας είναι το πρόσφατο επαναλανσάρισμα στην ελληνική αγορά του ιστορικού brand ΜΑΚΒΕΛ, με νέα χαρακτηριστικά. Το 2017, με νέα συσκευασία και διαφορετική συνταγή που βραβεύτηκε στο διεθνή διαγωνισμό ITQI 2017 με 3 χρυσά αστέρια ποιότητας, τα ζυμαρικά ΜΑΚΒΕΛ,  επανατοποθετήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, στα ράφια της λιανικής. Μετά από ενάμιση χρόνο μάλιστα, συνεχίζουν να κερδίζουν μερίδιο, έχοντας διπλασιάσει τις πωλήσεις τους (εννεάμηνο 2017-2018).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία «λανσάρει» στην ελληνική αγορά τη νέα γενιά ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ 5 δημητριακά (σκληρό σιτάρι, βρώμη, καλαμπόκι, κριθάρι, όλυρα).

Η νέα πρόταση ζυμαρικών ΜΑΚΒΕΛ 5 δημητριακά συνδυάζει πέραν της υψηλής διατροφικής αξίας μια πιο πλούσια γεύση και τέλειο «κράτημα» στο βράσιμο.