Πρόσκληση σε ημερίδα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β με επιχειρήσεις απο την Ινδία | Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

Πρόσκληση σε ημερίδα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β με επιχειρήσεις απο την Ινδία | Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ημερίδα Επιχειρηματικών Συναντήσεων Β2Β με επιχειρήσεις από την Ινδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) σε συνεργασία με τη Συνομοσπονδία Ινδικών Επιχειρήσεων (CII), συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Ημερίδα Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019, και ώρα 14:00’ – 16:00’, στο Περίπτερο 16, stand 36 του ΕΒΕΘ

Συνημμένοι, ο Κατάλογος Μεγάλων Επιχειρήσεων και ο Κατάλογος Επιχειρήσεων Πληροφορικής όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις επιχειρήσεις από την Ινδία.

 

Παρακαλούμε όπως επιλέξετε με ποιες Ινδικές επιχειρήσεις θα θέλατε να πραγματοποιήσετε συναντήσεις B2B και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής, στα αγγλικά, και στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας συμμετοχής δηλώστε τις Ινδικές Επιχειρήσεις που επιλέξατε. 

Εν συνεχεία, παρακαλούμε όπως αποστείλετε τη συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής, το αργότερο μέχρι Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δρ Κατερίνα Τζιτζινού, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του ΣΒΕ, τηλ. 2310 539817 εσωτ. 206, email: tzitzinou@sbe.org.gr