InnoAgora Pitching Event

InnoAgora Pitching Event

Η HDB Hellenic Development Bank καλεί όλους τους επιχειρηματίες που αναζητούν επενδύσεις να συμμετέχουν στο διαδικτυακό pitching που διοργανώνει μέσω της κοινότητας InnoAgora την Πέμπτη 24/2/2022, στις 11:00, με τίτλο InnoAgora Investing Day.

Η InnoAgora είναι η ψηφιακή κοινότητα διασύνδεσης που δημιούργησε η HDB στην πλατφόρμα EuroQuity της Bpifrance. Μέχρι στιγμής η πλατφόρμα EuroQuity φιλοξενεί περισσότερους από 17.000 εταιρίες και 2.600 επενδυτές. Σκοπός της InnoAgora είναι να παρέχει τη δυνατότητα σε ελληνικές επιχειρήσεις να τονώσουν την εξωστρέφεια τους και να προχωρήσουν σε επενδυτικές συμφωνίες και εμπορικές συνεργασίες με επιχειρήσεις και επενδυτές του εξωτερικού.

Το διαδικτυακό pitching θα έχει την εξής δομή: κάθε επιχείρηση θα έχει 5 λεπτά για να παρουσιάσει το pitch της σε πάνελ Ελλήνων και ξένων επενδυτών και 5 λεπτά να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Τέλος, θα προσφέρεται η δυνατότητα one-to-one meeting σε break-out rooms.

Επιπλέον, η HDB θα προσφέρει prepitching mentoring για να υποστηρίξει τις επιλεγμένες εταιρίες και θα ετοιμάσει preand postpitching material για τους επενδυτές.

Για να συμμετέχετε στην εκδήλωση θα πρέπει να είστε μέλος της InnoAgora. Για να δημιουργήσετε το προφίλ σας πατήστε αυτό το link.

Για να εξασφαλίσετε την θέση σας στο 1ο InnoAgora Investing Day στείλτε το pitch σας στο innovation@hdb.gr μέχρι τη Δευτέρα 31/1/2022 EOD!